Teknisk innesäljare, reservdelar till Assa Abloy i Jönköping

Teknisk innesäljare, reservdelar till Assa Abloy i Jönköping

Vi söker nu en teknisk innesäljare inom reservdelar till Assa Abloy Entrance Systems i Jönköping. Vill du arbeta på ett bolag i framkant, i ett härligt gäng, så är detta tjänsten för dig.

ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för dina byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar - med bästa möjliga balans mellan kostnad, kvalitet och livstidsprestanda.

Läs mer på www.assaabloyentrance.se

Dina arbetsuppgifter:

Som teknisk innesäljare, reservdelar är ditt övergripande ansvar att se till att externa kunder och Assas fälttekniker har rätt material, på rätt plats och i rätt tid. Du kommer att arbeta med ordermottagning men även med att ta fram smarta tekniska lösningar och presentera och offerera dessa för kunden. Ibland förekommer det även mer praktiskt arbete i form av enklare tillverkning av portar, samt plock och pack av reservdelsordrar.

Du kommer även att tillsammans med reservdelsansvarig köpa in delar till lagret och ha kontakt med våra leverantörer i Sverige och övriga Europa.

Din profil:

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och ett stort tekniskt intresse. Har du studerat inom el, mekanik eller liknande är det meriterande, men inget krav.

Du har tidigare erfarenhet av likvärdigt arbete inom ett lager eller en tillverkande industri, har mycket god datorvana och hanterar administrativa system utan problem.

En framgångsfaktor i denna roll kommer att vara ditt tekniska intresse. Kan det dessutom kombineras med enklare kunskap i ritningsläsning, elektronik eller mekanik är det mycket meriterande.

För att trivas i rollen ser vi att du är serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Du har lätt för att kommunicera med olika kontaktytor och du är bra på att samarbeta. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

I denna rekrytering har Assa Abloy Entrance Systems valt att samarbeta med OnePartnerGroup, varpå all initial kontakt sker med dom. Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan.

För frågor och liknande, ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Mikael Rydholm på 036-440 90 18, alt mikael.rydholm@onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se