Operativ inköpare till PacsOn AB

Operativ inköpare till PacsOn AB

Vi söker nu efter dig som vill vara med och bygga upp den operativa inköpsfunktionen hos PacsOn AB. Det blir en central och viktig bolagsövergripande funktion i syfte att bidra till att öka koncernens gemensamma konkurrenskraft. Hos oss erbjuds du en inköpsroll med stor variation på både leverantörer, produkter och materiel.

Det blir ditt jobb att avropa standardvaror till de sex dotterbolag som berörs. Utifrån beställningspunkter och prognoser sitter du som spindeln i logistiknätet. Du kommer att ha ansvar för specifika leverantörer och ingå i ett mycket kompetent team om fyra personer.

I denna roll arbetar du aktivt med, och ansvarar för, att säkerställa att varor finns i rätt mängd och vid rätt tillfälle i lager, följer upp leveranssäkerheten på specifika leverantörer, följer upp beställningspunkter för att nå optimalt varuflöde samt säkerställer för att rätt priser ligger inne i systemet för respektive produkt

Arbetsuppgifter
  • Tillsammans med strategiskt inköp säkerställa försörjning och gemensamt sträva efter förbättringar
  • I nära dialog med lokala bolag eftersträva den optimala varuförsörjningen
  • Jobba med mätetal, uppföljning och styrning kring processförbättringar mm
Välkommen att vara med från början när vi bygger vår centrala organisation för olika stödfunktioner till koncernens dotterbolag där ditt bidrag blir viktigt.

Din profil

Vi tror att du har akademisk utbildning och erfarenhet av operativt inköpsarbete, men du kan också ha jobbat med affärer på annat sätt inom vår, eller i någon annan närliggande bransch. Vidare ser vi det som meriterande om du i tidigare arbete har haft inslag av frågor kring logistik. Vi söker efter dig som, precis som övriga kollegor, håller högt kundfokus i alla relationer och är en utpräglad lagspelare.

Mer information

I denna rekrytering samarbetar vi med AS&B Talents, för mer information kontakta Rickard Jonsson 0705-587 001 eller rickard.jonsson@asb-talents.se. Vi vill se dig hos oss så snart som möjligt, därför ber vi om din ansökan snarast, dock senast den 24/3 via www.asb-talents.se.

Placeringsort för denna tjänsten är i Jönköping. Välkommen till oss!

Om oss

PacsOns affärsidé är att med stark lokal närvaro, spetskompetens och stort personligt engagemang hjälpa sina kunder att förbättra sin verksamhet och bli lönsammare. PacsOn erbjuder kundanpassade och kostnadseffektiva produkter och helhetslösningar inom två områden: Förpackning och Service.

Gruppen som helhet är en kundnära, komplett och rikstäckande leverantör av industriemballage, hygien & torkpapper, städartiklar, servering, butiksemballage, skyddsprodukter och kontorsmateriel. Tillsammans omsätter bolagen inom PacsOn ca 1,2 miljarder och har ca 200 anställda.

PacsOn AB ägs av Herenco AB, ett småländskt familjeföretag i fjärde generationen vars affärsidé är långsiktiga investeringar i bolag med tillväxtpotential. Herenco omsätter genom sina sex affärsområden och 1600 anställda ca 3,5 mdkr.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)