Mättekniker/Utsättare

Mättekniker/Utsättare

Som mättekniker hos oss på AMA kommer du att jobba mycket tätt ihop med våra platschefer, men även vana och vilja att arbeta helt självständigt samt i grupp måste finnas. Gruppen består vanligtvis av anläggare, platschef, grävmaskinister samt ibland underentreprenörer.

Du får vara med och sätta ut i fält där vi använder oss av totalstation samt GPS med Geopad som programvara.

Du ansvarar för modellhantering i maskiner där vi till största del hanterar Leicas hårdvara.

Du kommer också att plocka fram mängder för redovisning inför fakturering och för våra tidsplaner. För mängdning, modellhantering och hantering av utsättningsdata använder vi SBG Geo Professional. I slutet av projekten använder vi utöver SBG Geo Professional även Auto CAD då vi upprättar relationshandling. Kunskaper inom ovanstående är meriterande, liksom liknande profukter. Du måste ha B-körkort och kunna svenska flytande i både tal och skrift.

Vi har våra primära kunder i Östergötland, Småland och Västergötland, vilket innebär att det inte är så viktigt var du bor. Viktigare är att du är beredd att ligga ute mån-tors på arbetsort.
Mer info
Kontaktperson Henrik Edman
Telefon 070-584 95 91
Email Mejla Henrik Edman
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.amaab.se
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AMA utför mark- och anläggningsarbeten på kontrakt mestadels åt stat och kommuner, men även vissa privata företag finns med bland våra kunder. Östergötland är det område där vi bedrivit de flesta av våra arbeten och där vi även under 2020 har tyngdpunkten. Kontoret finns i Jönköping där naturligtvis en del av våra projekt också finns. Huvudsakligen har vi våra projekt i Småland, Östergötland och Västergötland, men det händer att vi går utanför dessa områden också.
Läs mer på vår hemsida.