Hisstekniker

Hisstekniker

Vill du arbeta på ett framgångsrikt hissföretag?

Vi söker självgående hisstekniker till Jönköping!

Tjänsten innebär att du utför förebyggande underhåll, reparationer och även viss modernisering på hissar, rulltrappor och portar. Du ingår i ett arbetslag som ansvarar för regionen och du har i detta arbetslaget egna hissar som just du ansvarar för.
Du är placerad på vårt Jönköpingskontor och att representera ALT Hiss innebär att du har en egen produkt och varumärke i ryggen med närhet till produktion och huvudkontor.
Du är till stor del vårt ansikte utåt mot kunden och goda sociala egenskaper är därför viktiga.
Då felsökning och reparationer är en del av arbetet behöver du elkunskap och även en känsla för hur mekaniska komponenter arbetar och samverkar, hisserfarenhet är förstås meriterande. Tjänsten kräver B-körkort då du tillhandahålles servicebil. Jour ligger i tjänsten med en vecka per tillfälle.

Ett friare arbete under ansvar är svårt att hitta!

Vill du jobba för ett företag där långsiktighet värderas högt, känns det dessutom rätt att fortsätta karriären i ett expansivt företag där du som medarbetare värderas högt som största tillgång för att ge kunden bästa service, skicka då din ansökan via Ansök Nu.

Frågor?
Kontakta våra servicearbetsledare Greger Johansson, tel 0472-390 719 eller servicechef Daniel Josefsson, 0472-390 733, du når dom också på mejl: förnamn.efternamn@alt.se

Vill du jobba på någon annan region? Bara höra av dig för vi söker tekniker aktivt i Göteborg,
Blekinge och Stockholm utöver Jönköping.

Vi kommer att fortlöpande göra utvärderingar. Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag med drag och där personalen är en av våra största tillgångar!

Välkommen med din ansökan idag!

Verksamhetsområde: Hisstekniker, fältverksamhet
Mer info
Kontaktperson Greger Johansson
Telefon 0472-390 719
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alt.se
Sista ansökningsdag 2 aug 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ALT Hiss är ett privatägt bolag med rötterna i djupaste Småland som 2019 firade 25-årsjubileum. Vi har egen produktion och ett av Sveriges bredaste hissprogram. Eftermarknaden är ett viktigt ben i vår verksamhet och vi växer stadigt inom det området och har idag över 10.000 hissar vi sköter förebyggande underhåll på, med en omsättning i koncernen på 300 milj och 150 arbetskamrater har du en back up få förunnat i ett ändå litet och flexibelt bolag!