Servicetekniker

Servicetekniker

Vi söker en Servicetekniker med erfarenhet inom mekanik, el och hydraulik till vår fullserviceanläggning i Jönköping. Arbetet sker både i verkstad och på fältet. För att trivas hos oss bör du gilla handlingskraft, servicetänkande och flexibilitet.

Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Mer info
Kontaktperson Bengt Anderberg
Email Mejla Bengt Anderberg
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mek-maskin.com
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner har över 35 års erfarenhet av försäljning och service av markvårdsmaskiner. Maskiner av hög kvalitet och mycket god verkstadsservice är en viktig del av vår affärsidé. Vi vill att våra kunder ska se oss som pålitliga och snabba inom allt som rör god maskinfunktion.
Kunderna finns främst inom offentlig verksamhet men också bland företag och privatpersoner.

Vi har huvudkontor i Vimmerby och en fullserviceanläggning i
Jönköping. Tillsammans är vi 17 anställda och omsätter 45 miljoner kronor. Sedan den 1 maj 2020 är vi en del av den internationella Kärcher-koncernen.

Ursprungligen startades företaget som en ren serviceverkstad, under åren har vi utvecklats till att idag vara en totalleverantör av maskiner, tillbehör, reservdelar och service. Serviceverkstäderna är auktoriserade för de märken vi säljer, här finns även rullande servicebussar. Från vårt stora reservdelslager levereras snabbt de delar du behöver till hela Sverige. Vi erbjuder även förmånlig finansiering och generösa maskinskadeförsäkringar.

Vi som arbetar inom företaget utbildas kontinuerligt för alla de märken där vi har auktorisation. Handlingskraft, servicetänkande och flexibilitet karakteriserar hur vi arbetar, både internt och med våra kunder.

www.mek-maskin.com