Konsultchef till OnePartnerGroup Jönköping

Konsultchef till OnePartnerGroup Jönköping

Nu vill vi stärka vårt team med Jönköpings bästa konsultchef och erbjuda marknaden ytterligare kompetens och erfarenhet med fokus på hög kvalitet och flexibilitet.

Har du tidigare erfarenhet inom branschen och trivs i en varierande miljö med fokus på service och människor?

Vill du bli en del av en arbetsplats fylld av glädje och laganda? Då har vi arbetet för dig!Dina arbetsuppgifter


Tjänsten innebär både nykundsbearbetning och merförsäljning och du kommer även att ha löpande kontakt med kunder, kandidater och konsulter. Tillsammans med dina kollegor driver du hela processen från kravprofil och annonsutformning till intervjuer, referenser, person bedömning och slutligen anställning.

I din roll som konsultchef har du även personalansvar för ett antal medarbetare och arbetar dagligen med personalrelaterade frågor.

Du kommer bland annat att arbeta med:
  • Nykundsbearbetning, merförsäljning och relationsbyggande gentemot nya och befintliga kunder (inklusive offerering och upprättande av kundavtal)
  • Rekrytering, anställning, uppföljning av konsulter
  • Medarbetarsamtal, tidrapportering och coachning av konsulter
Din profil

Schysst, framåtlutad och lagspelare är OnePartnerGroups tre kärnvärden. Det sätter vikten för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder och kandidater.

Vi söker dig som har erfarenhet från en roll med säljfokus, där du är van vid att utveckla och upprätthålla kundrelationer och gärna har tidigare erfarenhet av en liknande roll med personalansvar. För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasial utbildning samt körkort B. Har du dessutom högskole- eller KY-utbildning i personalvetenskap, ekonomi eller försäljning ser vi detta som meriterande.

Med fördel har du ett lokalt nätverk och är en naturlig nätverksbyggare med förmåga att skapa, utveckla och förädla långsiktiga relationer. Som person är du social och tror på dig själv som relationsbyggare, samt har ett genuint intresse av att driva och genomföra affärer. Du drivs av att se resultat och trivs med en vardag i högt tempo där du får träffa mycket människor. Vidare ser vi gärna att du är strukturerad och kan planera och administrera din tid på ett effektivt sätt.

OnePartnerGroup Jönköping kan erbjuda en spännande roll i ett expansivt bolag som ständigt utvecklas. Som Konsultchef får du driva och utveckla vår verksamhet tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare. Vi är ett dotterbolag i en stabil koncern, vilket innebär såväl ekonomisk stabilitet som service gällande fakturering, lönehantering och systemstöd via vårt Shared Service Center i Jönköping. Vidare har vi en egen reklambyrå i koncernen vilket skapar goda förutsättningar att möta kunder, kandidater och konsulter på rätt marknad.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Läs mer och ansök via www.onepartnergroup.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Gustavsson på johan.gustavsson@onepartnergroup.se.

Vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 feb 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se