Vill du arbeta som Servicetekniker/montör?

Vill du arbeta som Servicetekniker/montör?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker i Jönköping. Du kommer att arbeta med installationer och service av elektronik, IT och mekanik, arbetet utförs i projektform.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara att arbeta med all EL och IT på bussar och tåg. Arbetet innefattar allt från att dra kabel till att arbeta med felsökningar. Som servicetekniker arbetar du ute hos kunden och du kommer arbeta i team. Projektets längd kommer att vara från januari till juli med möjlighet till förlängning. Fokus i detta projekt kommer att vara att installera varierande utrustning på bussar. Det kommer bland annat vara biljettautomater och dylikt. Arbetsplatsen kommer att vara centralt i Jönköping.

Vi söker dig som vill arbeta heltid och arbetet sker nattetid.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som tekniker, installatör, montör eller påbyggare sedan tidigare. Du brinner för service och vill ge kunden det lilla extra. Vi söker dig som behärskar svenska i tal och skrift, du har B-körkort samt god datorvana. Tidigare erfarenhet av att arbeta med svagström, reparationer, underhåll, felsökning, montering eller service är meriterande.

Som person är du noggrann, flexibel och serviceinriktad. Det krävs att du som person är ansvarsfull samt trivs med att ha många bollar i luften samtidigt. Vi ser att du ska vara samarbetsvillig och trivas med att arbeta både självständigt och med kollegor. Du har en god kommunikationsförmåga och du representerar alltid företaget på bästa sätt när du bemöter kunder.

Är du intresserad? Skicka in ditt CV redan idag, urval sker löpande. Har du frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins på 073 365 68 32 eller emily@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Tekniker, servicetekniker, underhållstekniker, motormontör
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en intervju