Servicetekniker till Jönköping för spännande bolag i expansion

Servicetekniker till Jönköping för spännande bolag i expansion

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker i Jönköping med omnejd, dina arbetsuppgifter blir bland annat att serva, reparera och montera biltvättar. Du kommer att säkerhetsställa funktionen ute på biltvättarna, se till att kringutrustningen och reningsverket fungerar.

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar. Du blir en del av ett härligt team där du får möjligheten att vara med och påverka. Det är viktigt att du drivs av nöjda kunder, du har hög initiativförmåga samt ett brinnande engagemang för ditt arbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiderna är 7-16,

Din profil

För att lyckas i rollen som servicetekniker ser vi gärna att du arbetat med något tekniskt tidigare, det kan tex vara inom fordon eller storkök m.m. Har du en teknisk utbildning är detta meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift och du har B-körkort.

Vi söker dig som är självgående, engagerad och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du bör uppfylla följande kriterier:
  • Serviceminded
  • Positiv attityd
  • Strukturerad och ordningsam
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sara Gelsi på telefon 073-3679132 eller sara.gelsi@2Complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.