Ventilationsmontörer till Ömangruppen Projekt i Jönköping

Ventilationsmontörer till Ömangruppen Projekt i Jönköping

Ömangruppen Projekt söker nya stjärnor som vill jobba med framtidens klimat, både för människor och miljö.

Arbetsbeskrivning: Som ventilationsmontör kommer du att arbeta med entreprenader både självständigt och i team.

Arbetets omfattning: Heltid. Arbetstider vardagar 7.00 - 16.00. Placering i Jönköping

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård. Personaltrivsel är en prioriterad fråga för Ömangruppen och något vi ständigt arbetar med.

Ta chansen att bli en del av Ömangruppens spännande framtid.

Kompetenskrav: Vi söker både dig med erfarenhet som ventilationsmontör och dig som arbetat med montagearbete i en liknande bransch som exempel VS eller El. Du har goda kunskaper inom ritläsning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva egna projekt men det är inte ett krav. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper: För att lyckas i rollen ser vi att du är en driven, självgående och ansvarstagande person. Som person är du social, strukturerad och gillar utmaningar som du ställs inför. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Vid eventuella frågor om tjänsten, hänvisar vi till Benny Åström, Verksamhetschef Entreprenad, på telefon 036-2935232. Sista ansökningsdag 2019-01-31, men vänta inte med din ansökan, då vi genomför intervjuer löpande.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en rikstäckande leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag. Verksamheten har 200 medarbetare fördelat på 17 orter i södra Sverige och omsätter cirka 400 miljoner.