Servicetekniker Kyla till Jönköping

Servicetekniker Kyla till Jönköping

De senaste åren har Ömangruppen utökat sin verksamhet rejält och vi fortsätter att växa. Vi erbjuder våra kunder kompletta helhetslösningar för inomhusklimat på 17 orter i hela Södra Sverige. Vi söker nu ytterligare en Servicetekniker inom kyla till vårt team med kunniga medarbetare i Jönköping.

Som Servicetekniker inom kyla kommer du främst att utföra arbeten hos våra serviceavtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Som servicetekniker hos oss har du ett självständigt och engagerande arbete där resultatet av ditt arbete hos våra kunder leder till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

Du kommer att arbeta med
  • installationer, tillsyn och skötsel
  • underhåll och felsökning av kyl- och värmepumpsanläggningar
  • uppföljning och återrapportering av våra kunders anläggningar.
  • medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete
  • skapa goda kundkontakter
Arbetets omfattning: Heltid. Arbetstider vardagar 07.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse.Placering i Jönköping.

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med trygghet så som kollektivavtal, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav: Du är certifierad Kyltekniker. Du har 3-årig gymnasiekompetens eller annan teknisk utbildning som är relevant för tjänsten. Du har också några års arbetslivserfarenhet inom yrket. Erfarenhet från närliggande teknikområden ses som meriterande.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper: För att lyckas i rollen som servicetekniker inom kyla vill vi att du är ansvarstagande, ödmjuk, serviceinriktad som person. Du är lyhörd för våra kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende hos dem. Du är nyfiken och uppdaterad inom ny teknik och är en kreativ problemlösare. Som person är du målmedveten, strukturerad och självgående och gillar utmaningar. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Söka tjänsten

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Filialchef Mattias Park på tel. 036-34 40 54 och/eller HR Business Partner Rebecca Rizzo på tel. 036-330 05 61.

Sista ansökningsdag 2019-04-28.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Rizzo
Telefon 036-330 05 61
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en rikstäckande leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag. Verksamheten har 200 medarbetare fördelat på 17 orter i södra Sverige och omsätter cirka 400 miljoner.