Servicechef till Jönköping

Servicechef till Jönköping

De senaste åren har Ömangruppen utökat sin verksamhet och vi fortsätter att växa. Vi erbjuder våra kunder kompetenta helhetslösningar för inomhusklimat på 17 orter i hela Södra Sverige. Vi söker nu en Servicechef till Ömangruppen i Jönköping.

Arbetsbeskrivning: Som Servicechef kommer du att vara ansvarig för att leda, driva och utveckla din grupps dagliga och långsiktiga arbete med tekniska serviceuppdrag till våra avtalskunder. Du kommer att kalkylera, leda, planera och fördela arbetet inom olika serviceprojekt. En annan viktig del i arbetet är att utveckla våra befintliga avtalskunders anläggningar. Du kommer att upprätta beläggningsplaner, avvikelserapporter, tidsplaner mm i projekt. Du kommer också att ha ett ekonomiskt ansvar gällande projektens resultat utifrån budget, samt ansvar för fakturering och inköp. Rollen innebär ett stort kundfokus både när det gäller relationsskapande aktiviteter och försäljning.

Arbetets omfattning: Heltid. Start enligt överenskommelse. Anställningsort är Jönköping.

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. I rollen som Servicechef får du vara med och påverka företagets fortsatta utveckling i en positiv riktning. Som medarbetare hos oss finns stora möjligheter till utveckling och vi satsar därför på både utvecklingen i arbetet och på interna och externa utbildningar. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav: Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå samt yrkeserfarenhet som Servicechef eller motsvarande. Vi ser gärna att du har utbildningar och eller certifieringar inom områden som energi, projektledning ventilation, kyla eller styr/regler. Som person har du ett stort engagemang i dina arbetsuppgifter och en stark passion för att motivera och engagera dina medarbetare. Du trivs med att vara länken mellan tekniken och affären med helhetsansvar. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt, förmåga att skapa goda relationer och lönsamma affärer. Du triggas av problemlösning och att överträffa våra kunders förväntningar. Vi ser att du har ett naturligt eget driv och stark vilja att lyckas i allt du gör, samtidigt som du har ett prestigelöst och tillmötesgående förhållningssätt.

B- körkort är ett krav.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Mattias Park 036- 34 40 54 och/eller HR Business Partner Susanne Ahlström på 0480- 72 02 58.

Sista ansökningsdag 2019-02-08.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 feb (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en rikstäckande leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag. Verksamheten har 200 medarbetare fördelat på 17 orter i södra Sverige och omsätter cirka 400 miljoner.