Hoppa till innehåll
Svevia AB logotyp

Vägarbetare med C-körkort till Svevia Jokkmokk

Ansök nu
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en vägarbetare med C-körkort inom drift och underhåll till vår etablering i Jokkmokk. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som Vägarbetare
Till vårt driftområde i Jokkmokk söker vi nu en vägarbetare som i första hand kommer att arbeta med förekommande drift- och underhållsarbeten inom driftområdet.
Vintertid är du en av två plogbilsförare och schematiderna är jobba 7 dagar, ledig 7 dagar.
Sommartid kan det också bli aktuellt att arbeta med mindre mark- och anläggningsentreprenader. I arbetsuppgifterna ingår även att ha beredskapstjänstgöring enligt fastställt schema.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av bygg- och anläggningsbranschen eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du är en flexibel och självständig person som drivs av utmaningar i arbetet och har en vilja att lära mer och ständigt utvecklas. Du ska också ha lätt för att samarbeta med andra samt ha ett förtroendeingivande och affärsmässigt arbetssätt med lönsamheten i fokus. C-körkort och maskinförarbevis för hjullastare är ett krav för att klara av jobbet. YKB-intyg och andra maskinförarbevis är meriterande.

En del av något större
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, rastplatser är rena och snygga.

Varför Svevia?
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta och det är lätt att göra sin röst hörd. Samtidigt blir du en del av en praktisk verklighet och ett företag där konkreta resultat skapas med rykande asfaltmaskiner, stora snöplogar och tonvis med armeringsjärn och betong. Med ditt yrkeskunnande kan du göra skillnad på vägen. Och vi sätter alltid säkerheten först – både med omtanke om din egen arbetsmiljö och andras trygghet.

För dig som vill ta nästa steg i utvecklingen finns det många möjligheter. Både om du vill fördjupa dig inom ditt specifika område eller gå vidare i en arbetsledande position. Tillsammans får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.

Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 26 september. Urval görs löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Robert Nyhlén 070 605 75 93.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare