Systemspecialist

Systemspecialist

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Tycker du att det är roligt att arbeta med regler i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter? Vi erbjuder ett spännande arbete på en dynamisk och inspirerande arbetsplats med kompetenta och prestigelösa kollegor. Du kommer att utmanas i spännande och komplexa frågeställningar som spänner över ett stort område inom bolaget

Som systemspecialist kommer du att
Ansvara för att de system och verktyg som används inom ramen för kund är funktionellt fungerande för affären och förenliga med de lagar/regler som omfattar vår verksamhet.

Vidare kommer du att:
  • Ansvara för kravställning och utveckling av befintliga system
  • Driva eller delta i projekt som syftar till att förbättra våra processer och rutiner
  • Kontinuerligt följa upp och utvärdera våra KPI:er
  • Stötta verksamheten i den förändringsresa som görs för våra Privat och SME kunder, samt tillhandahålla med uppföljningsrapporter
Vi söker dig som
Har erfarenhet från liknande arbete inom systemutveckling och IT. Vi ser gärna att du arbetat i närhet med kunder inom en större organisation. Du bör vara van vid att läsa och uttolka kravdokument. Flytande i både tal och skrift på både svenska och engelska erfordras för denna tjänst.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker har förmågan att hantera komplexa frågeställningar. Du har stark integritet och inser vikten av kommunikation, samarbete och problemlösning. Du arbetar proaktivt med dina arbetsuppgifter och är duktig på att omsätta dina tankar och idéer till handling. Vidare är du mycket kvalitetsmedveten och har en förmåga att alltid se till kundernas bästa.

Det är meriterande om du
  • Har erfarenhet från liknande arbete inom kundsystem och kravställning
  • Har erfarenhet att systematiskt arbeta med uppföljning och kvalitetskontroller
  • Har lätt att förstå mönster och avvikelser i processer och rutiner
Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se

Övrig information
Rekryterande chef: Niclas Grundströmer, +46725104223
Rekryterare: Oskar Fors, +46702409402

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Daniel Nilsson, Unionen, Erik Wennström, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Befattning: Systemspecialist
Placeringsort: Jokkmokk

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen genomförs innan anställning.
Mer info
Område Jokkmokk
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 18 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer på vattenfalleldistribution.se.