Kvalitetsansvarig

Kvalitetsansvarig

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Du kommer att
 • Äga, förvalta och utveckla bolagets övergripande ledningssystem i en riktning så att det successivt ökar företagets effektivitet.
 • Bygga upp och ansvara för en intern revisionsfunktion
 • Ha ett nära samarbete med ägarna av de olika certifierade ledningssystemen samt intressenterna till ägare av andra krav på ledningssystemen. Samordna de generella delarna av dessa olika system, så att de blir en del av det övergripande ledningssystemet.
 • Samordna och sammanställa handlingsplaner som är kopplade till ledningssystemsfrågor
 • Ställa krav på företagets processer för att säkra att de uppfyller lagkrav och stödjer gällande kvalitetsstandarder.
Vi söker dig som
 • Är en erfaren ledare
 • Har mycket goda kunskaper inom kvalitetsstandarder såsom tex. ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001/ISO 45001, ISO 55001, ISO 27001 samt ISO 31001
 • Har goda kunskaper inom ledningssystems- och processutveckling
 • Har erfarenhet från verksamhetsutveckling, inklusive kunskaper om etablerade metoder och verktyg inom området
 • Har en relevant akademisk examen
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
Vi ligger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker har en god pedagogisk förmåga och är kommunikativ. Du har ett öga för struktur och kvalitet där du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar när du fattar beslut. Vidare är du självständig i ditt arbete och kan nå goda resultat i komplexa frågeställningar.

Det är meriterande om du
 • Har goda kunskaper inom relevant lagstiftning och gällande förordningar såsom t ex AFS 2001:1, Ellagen och GDPR
 • Har stor erfarenhet av förändringsledning
Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se

Övrig information
Rekryterande chef: Alice Øritsland, 0706 79 65 92
Rekryterare: Zanko Dasko, 0702 53 28 96

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Anders Gustafsson, Unionen, Erik Wennström, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Befattning: Kvalitetsansvarig
Placeringsort: Luleå, Jokkmokk, Solna eller Trollhättan

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en registerkontroll och säkerhetsprövningsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen genomförs innan anställning.
Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer på vattenfalleldistribution.se.
Mer info
Område Jokkmokk
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 22 juni (3 dagar kvar)