Kundrådgivare

Kundrådgivare

Vi söker en kandidat som kundtjänstmedarbetare i Jokkmokk. Vi kommer att ha löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Tjänsten rör en säkerhetsklassad position. Det kommer att förekomma en säkerhetsprövning samt en registerkontroll före tillträdandet av tjänsten.

Om tjänsten

I rollen som kundrådgivare kommer du ansvara för att ge Vattenfalls kunder snabb och professionell service. I samarbete med dina kollegor förväntas du ge rådgivning och återkoppling för en förbättrad elnätsleverans med fokus på kvalitet och kundnöjdhet.

Vidare kommer du att:
  • Ge god service i vanligt förekommande elnätsärenden
  • Registrera kunder i masterdata
  • Hantera fakturering och ersättningar till kund
  • Kravhantering
  • Hantera övriga administrativa arbetsuppgifter
Vem är du?

Du förväntas vara servicemedveten, noggrann och driven. Du tar ansvar för både din egen och verksamhetens utveckling. Du bör alltid göra det bästa för kunderna och är nyfiken att lära sig nya saker. Arbetet ställer höga krav på lyhördhet inför kundens behov, god kommunikationsförmåga i tal och skrift på både svenska och engelska samt ett strukturerat tanke- och arbetssätt då du kan komma att ställs inför komplicerade frågeställningar. Du har vidare förmågan att på ett pedagogiskt sätt vägleda kunden och ge bästa möjliga service.Du som söker har en eftergymnasial utbildning samt arbetslivserfarenhet av service, gärna via telefon. I övrigt är du strukturerad, självgående med stor förmåga till eget ansvar och har god systemvana.

Det är meriterande om du utöver svenska och engelska har ytterligare språkkunskaper.

Om verksamheten

Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Område Jokkmokk
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (4 dagar kvar)