Kundrådgivare till Vattenfall i Jokkmokk

Kundrådgivare till Vattenfall i Jokkmokk

Arbetsuppgifter

Vi söker nu erfarna serviceinriktade personer som känner sig manade att komma med och bli en del av den nya verksamheten. Du kommer att ge service till Vattenfalls elnätkunder vid till exempel mätarbyten och övriga anläggningsförändringar. I arbetet ingår även att registrera kunder i masterdata och utföra fakturering i ett helt nytt system där en del också innebär att medverka vid tester för att säkerställa kvalitet och utveckling för att få effektiva processer.

Formell kompetens

Du har gymnasieutbildning samt erfarenhet av service till interna och externa parter, samt ett teknikintresse då du kommer att hantera många olika system.

Meriterande

Har du tidigare arbetat med förbättringsarbete så är det meriterande samt om du har erfarenhet av att ge god service. Har du ytterligare språkkunskaper är det också ett plus.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är öppen och glad och som gillar utmaningar. Du är prestigelös och tycker att samarbete är viktigt för att föra utvecklingen framåt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Jokkmokk

Tillträdesdag

November 2019

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Jokkmokk
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 nov 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu en kundrådgivare för kommande uppdrag hos Vattenfall i Jokkmokk. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder, i det här fallet vår kund Vattenfall.