Bagare Stora Coop Norra Backa

Bagare Stora Coop Norra Backa

Vi söker dig som vill vara en viktig del av vårt bageri som har en betydande framtoning i butiken. Som bagare hos oss har du ett stort ansvar för att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar våra kunders förväntningar. Varje kund ska känna sig unik genom din servicekänsla och kreativitet.

Som bagare ska du kunna erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning alla dagar i veckan. I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Brödproduktion

  • Arbeta med butikens cateringverksamhet

  • Sköta beställningar

  • Kampanjer

  • Leverantörskontakter

  • Planera recept

Det är viktigt att du har en känsla att se trender och nyheter för att i kombination med våra kunders unika önskemål hela tiden maximera försäljningen.

Att du har utbildning och erfarenhet inom området sedan tidigare är ett krav. Vi ser också att du har kunskaper inom hygien och säker hantering av råvaror. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att skapa en säljande och inspirerande miljö samt säkerställer att Coops hållbarhetspolicy efterlevs.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 33 tim/vecka med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande där dag, kväll och helgarbete ingår.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Säljchef Malin Lindblå tfn: 010-745 00 51.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 18 december 2022. Ansökningar behandlas löpande under rekryteringsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök via coopmitt.se

Mer info
Område Jokkmokk
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida https://www.coop.se/Globala-sidor/OmKF/Konsumentforeningar/coop-mitt
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.