Kundrådgivare till Jokkmokk!

Kundrådgivare till Jokkmokk!

Har du erfarenhet av service, sätter stort värde i kvalitet och kundnöjdhet? Nu har du chansen att kliva in i rollen som kundrådgivare som både är varierande och ansvarsfullt där du ska se till att ge professionell service till kunderna. Vänta inte med din ansökan, sök tjänsten som kundrådgivare i Jokkmokk idag. Urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en kundrådgivare till ett företag i Jokkmokk. Du kommer bli en del av nätkundservice, som idag består av cirka 30 kundrådgivare som ansvarar för att ge professionell service till företagets elnätskunder. Anställningen kommer starta i början av oktober och pågå till årsskiftet. För dig som trivs i rollen och verkligen visar en sann kundserviceanda finns chans till förlängning.

Du erbjuds
 • En möjlighet att utvecklas i rollen som kundrådgivare tillsammans med ett härligt gäng kollegor
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter

Som kundrådgivare kommer du ansvara för att ge kunder snabb och professionell service via deras ärendehanteringsystem. Där ingår både telefon och mail. Tillsammans med dina kollegor kommer ni att arbeta för att ge kunder rådgivning och återkoppling inom elnätsärenden med fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Vidare kommer du
 • Ge service vid mätarbyten och övriga anläggningsförändringar
 • Registrera kunder i masterdata
 • Utföra fakturering i ett nytt system där en del också innebär att medverka vid tester för att säkerställa kvalitet och utveckling för att få effektiva processer.
Vi söker dig som

Vi söker sig som minst har gått klart gymnasieutbildning. Vi vill att du också har erfarenhet av service till interna och externa parter. Vi ser att du har goda datorvanor och kan hantera olika system. Vi har krav på att du kan kommunicera skriftligt och muntligt på svenska. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av förbättringsarbete och att arbeta processorienterat. Det är också meriterande om du kan flera språk.

Som person är du:
 • Öppen, glad och drivs av att hjälpa andra
 • Du tycker om utmaningar och problemlösning
 • Du gillar att samarbeta tillsammans med andra
Övrig information
 • Start: Oktober
 • Omfattning: Heltid tills årsskiftet, men chans till förlängning
 • Placering: Jokkmokk
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
Mer info
Område Jokkmokk
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se