Hoppa till innehåll
Trivs du i gränslandet mellan försäljning och teknisk rådgivning? Här är en unik möjlighet att delta i ett dynamiskt och internationellt sammanhang! THK är en pionjär i världen av utvecklingen av mekanismer för linjär rörelse. Målet är att bidra till samhällsförbättringar och industriutveckling. THK står för ”Tuffhet”, ”Hög kvalitet” och ”Kunskap”.

Rollen
Som Technical Sales Engineer tillhör du THK:s svenska avdelning där du ansvarar för teknisk rådgivning och försäljning till kunder i Mälardalen och Västergötland. Det geografiska området kan komma att utvidgas både i och utanför Sveriges gränser. Kunderna är främst industrier. Genom lösningsorienterad teknisk rådgivning eftersträvar du att bygga starka och förtroendeingivande kundrelationer.  

Rollen innebär mycket frihet under ansvar, och du ingår i ett litet sammansvetsat team med stor möjlighet att påverka.

Huvuduppgifter:
  • B2B-försäljning av högkvalitativa tekniska produkter
  • Kundrådgivning
  • Ansvar för befintliga och nya kunder
  • Representera THK genom bland annat deltagande på mässor, både i och utanför Sverige
  • Rapportering och kommunikation med THK:s övriga avdelningar runt om i världen.
Du rapporterar till HQ i Tyskland. Kontoret ligger i Järfälla. Rollen innebär resor, både i och utanför Sverige.

Är det här du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av en teknisk bransch och försäljning. Det är meriterande om du har en examen eller eftergymnasial utbildning. Du har en god teknisk förståelse och ett stort tekniskt intresse.

Du skriver och pratar engelska och svenska obehindrat.

Körkort B är ett krav.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är naturligt kommunikativ och eftersträvar ett lösningsorienterat fokus. Du är självgående och van vid att organisera och strukturera ditt arbete självständigt. Då THK är en global organisation söker de efter en person som är öppen och nyfiken.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar THK med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Account, Sales, KAM, key account manager, säljare, sälj, teknisk, teknik, automation, maskin, machine, industry, industri, mechanical engineer, KTH

About THK
Since its foundation in Japan more than 50 years ago THK, now with more than 12.000 employees, is the leading supplier for linear technology in the world and producer of innovative components amongst others for the automotive industry. “Made by THK” is a synonym for quality, performance and reliability. Well-known clients use our products worldwide.
 
THK GmbH Germany - Sweden Filial logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Område
Typ av anställning
http://www.thk.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Ystad
Marknadsföring
Företagslogga
Ängelholm
Marknadsföring
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Botkyrka
Teknik & Ingenjör
Företagslogga