Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Teamledare för våra chaufförer hos ICA - Kungsängen

Arbetsuppgifter
Som teamledare hos oss på Jobandtalent (forna Storesupport) så är det ditt ansvar tillsammans med vår driftchef att på ett coachande sätt se till att konsulter trivs och når upp till sina uppsatta mål. Du kommer även checka av så att alla våra konsulter finns på plats och se till att vi är rätt bemannade. Som teamledare kommer du också att ha ett tight samarbete med vår kunds egna personal samt ledning, i det här fallet ICA och deras personal ute på deras e-handels lager i Kungsängen.

Utöver din coachande roll som teamledare så kommer du även till stor del att arbeta som chaufför och leverera till kunder. Arbetet sker till stor del självständigt där du med hjälp av lätt lastbil ska säkerställa att kunden får sin beställning på utsatt tid, lastbilen får framföras med vanligt B-körkort.

Du kommer i samband med leverans av beställningar vara ansiktet utåt för företaget och ansvarar för att kundens upplevelse blir positiv.

I denna tjänst söker vi specifikt en teamledare som kan ansvara och ta hand om våra (Jobandtalents) chaufförer som arbetar ute hos ICA.

Majoriteten av arbetet kommer därför att vara ute på ICAs e-handels lager i Brunna, Kungsängen. Adress: Mätarvägen 30.

Arbetstider

Arbetstiderna är förlagt dagtid, 8-17, samt kvällstid 14-23, måndag till fredag.

Vi ser och vill att du ska kunna jobba något av de här passen under veckans gång.

Start för tjänsten är omgående.

Tjänsten börjar med en utbildning internt hos oss.

Personliga egenskaper och krav

Framförallt söker vi dig som har förmågan att motivera dina kollegor till att klara av sina mål och trivas med sitt jobb. Vi ser gärna att du är van vid och trivs med en coachande roll. Kanske har du varit lagkapten inom din idrott eller arbetat med liknande ansvar tidigare!

I rollen som chaufför måste du vara driven och ha förmågan att hela tiden håll fokus uppe. Du bör också vara i god fysisk form samt ha en körvana av lätt lastbil.

Som teamledare så blir du en viktig kugge där ditt huvudfokus blir den dagliga driften samt att du ansvarar för att vi är rätt bemannade vecka för vecka. Med detta kommer också ett stort ansvar som representant för oss ute hos vår kund. Vi vill därför att du är serviceinriktad och ansvarstagande och har en stark drivkraft att jobba mot gemensamma mål.

Goda kunskaper i svenska är ett krav då instruktioner, upplärning samt kommunikation med våra konsulter sker på svenska.

Att ha B-körkort och det i minst 2 år är ett krav i tjänsten.

Om oss
Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att våra anställda inte har några domar som är emot vår policy.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 apr. 2023 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare