Extrajobb på ICAs e-handels lager - Kungsängen

Extrajobb på ICAs e-handels lager - KungsängenOm tjänsten


Vi söker extrajobbare som vill arbeta för oss på ICAs e-handels lager i Brunna, Kungsängen.

På lagret kommer dina primära arbetsuppgifter innefatta orderplock av matkassar som ska ut till slutkunder i form av privatpersoner. Orderplocket sker mestadels ståendes vid en station där du packar ihop matkassar utifrån ett rullband. En stor del av processen sker automatiserat på ICAs toppmoderna lager, men det är trots det fysiskt aktiva uppgifter som utförs.

Hos ICA jobbar de på olika avdelningar och vi ser att du som person är flexibel med att kunna arbeta där behov finns för dagen. En halva av arbetspasset kan spenderas på en avdelning, och andra halvan på en annan, för att få en variation under dagen.

Majoriteten av lagret är i kyla och du som person bör vara bekväm med att arbeta i cirka +4 grader för att trivas på arbetsplatsen. Det finns tillgång till kläder för att klara av temperaturen utan problem.

Arbetstider

Arbetstider är förlagda dag som kväll, vardagar och helger. Vi ser gärna att du som person är så flexibel som möjligt och kan jobba varierade dagar och tider under veckans gång.

ICA arbetar i skift på lagret.

Dagskiftet är förlagt 6-15, kvällsskiftet är från 14-23.

Vi ser gärna att du kan arbeta runt 2-3 dagar i veckan.

Start för tjänsten sker omgående.

Tjänsten startar med en utbildning på 1 vecka dagtid, måndag till fredag. Den är obligatorisk att genomföra.

Måndag till onsdag är tiderna 8-17, torsdag och fredag är tiderna 6-15.

Personliga egenskaper/Kvalifikationer
Vi letar efter dig som trivs med ett aktivt arbete, där en balans mellan tempo och kvalité eftersträvas. Det är även viktigt att kunden sätts i fokus, då allt som plockas eller hanteras på lagret så småningom ska ut till kunder. Det är då ditt ansvar att säkerställa så plockandet, packandet och övrig hantering av produkter sker med ett noggrant förhållningsätt. För att vi ska trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot dina medarbetare.

Egenskaper och kvalifikationer som är relevanta för tjänsten vi tillsätter:
  • Att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent, då det är ett krav för att kunna arbeta extra via oss.
  • Att gilla fysiskt aktiva arbeten samt tåla att arbeta i ett högt tempo är viktigt tror vi för att trivas som bäst inom lagerarbeten.
  • Att inte tumma på noggrannhet eller kvalité är egenskaper som vi värdesätter extra mycket.
  • Att du behärskar det svenska språket väl, då arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler och säkerhetsgenomgångar sker på svenska.
Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.
Meriterande
  • Tidigare lagererfarenhet


Om oss


Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Det tillämpas också drogtester vid start för tjänsten.

Intresserad?
Skicka in en ansökan redan idag!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 7 apr 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.