Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Aktivt arbete som chaufför för ICA - Kungsängen

Om tjänsten
Vi söker chaufförer som vill jobba med att köra ut varor för ICA från deras e-handels lager i Brunna, Kungsängen.

Det vi söker är b-bilschaufförer som innehar körkort, god körvana och förmågan till att kunna leverera runtom i hela Stockholm. I arbetet kör du en lätt lastbil lastad med matkassar och ska via GPS navigera samt köra hem kassarna till dörren hos privatpersoner. Oavsett vart personen bor i Stockholm så ska kassarna levereras dit. Ibland får du en rutt med många hushåll i form av lägenheter, ibland med villor eller radhus.

Arbetet är därmed också fysiskt aktivt, då mycket spring i trappor och bärande av matkassar förekommer.

Start för tjänsten sker omgående och startar med ett körtest där du får visa att du kan hantera en lätt lastbil utan problem.

Vid avklarat körtest så genomförs därefter en betald utbildning på 1 vecka dagtid, måndag till fredag, som en introduktion för tjänsten.

Adressen till arbetsplatsen är Mätarvägen 30, Kungsängen.

Arbetstider och info
Tjänsten som vi erbjuder är en visstidsanställning där du kommer att arbeta 5 dagar i veckan. Du kommer att vara anställd av oss på Storesupport by Jobandtalent, men arbeta på uppdrag för ICA.

Som anställd kommer du att ha ett schema som är förlagt dagtid eller kvällstid, där specifika start- och sluttider görs upp i samråd med ansvarig chef vid start för tjänsten.

Vi letar efter personer som kan jobba måndag till fredag och gärna kan vara så flexibla som möjligt med arbetstiderna.

Personliga egenskaper/Kvalifikationer
Vi söker konsulter som trivs och hanterar ett aktivt arbete, där en balans mellan tempo och kvalité eftersträvas. Om du som person gillar att få röra på dig, leverera och träffa kunder under arbetsdagen kommer du att trivas här.

Vi ser också att du är medveten om service och kan ge ett bra kundbemötande i din roll som chaufför.

För att vi ska trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

Egenskaper och kvalifikationer som är relevanta för tjänsten vi tillsätter:
  • Att gilla fysiskt aktiva arbeten samt tåla att arbeta i ett högt tempo är viktigt tror vi för att trivas som bäst som chaufför.
  • Att inte tumma på noggrannhet eller kvalité är egenskaper som vi värdesätter extra mycket.
  • Att du behärskar det svenska språket väl, då arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler och säkerhetsgenomgångar sker på svenska.
Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.

Krav
  • Svenskt- B-körkort minst 2 år.
Meriterande
  • God körvana.
  • Körvana av lätt lastbil i Stockholm.
Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Det tillämpas också drogtester vid start för tjänsten.

Intresserad?
Skicka in en ansökan redan idag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 apr. 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare