Hoppa till innehåll
Om oss
Vill du bidra till social hållbarhet? Vill du ge företag och näringsliv möjlighet till proffsig, trygg och pålitlig kompetensförsörjning? Vill du vara anledningen att tusentals människor går upp på morgonen med leende på läpparna och är en del av ett sammanhang? Om du dessutom har drömt om att vara egen men samtidigt vill vara en del av ett välmående tillväxtföretag med smarta och drivna kollegor - då är vi en riktigt bra matchning! Läs mer om oss på Veteranpoolen här!

Vi på Veteranpoolen har en tydlig vision och en tydlig social inverkan
 • Veteraner känner sig behövda och engagerade
 • Kunder får hjälp av erfaren, motiverad personal med kort varsel
 • Franchisetagare får stöd att bli framgångsrika och lönsamma företagare
Om rollen och vad vi erbjuder
Just nu söker vi Franchisetagare till följande regioner i Stockholm:
 • Tyresö/Farsta/Skarpnäck
 • Enskede/Årsta/Älvsjö
 • Skärholmen/Hägersten
Som Franchisetagare inom Veteranpoolen äger du ditt distrikt och ansvarar för dess utveckling, lönsamhet och tillväxt. Din vardag är fylld av fart och fläkt; allt ifrån rekrytering och relationsskapande av Veteraner till att skapa och utveckla kundsamarbeten. Vi arbetar både gentemot privatpersoner och företag med särskilt fokus på det sistnämnda.

Till ditt stöd och förfogande har du ett centralt team som stöttar med alltifrån förstklassigt systemstöd, marknadsföringsinsatser, kompetensutveckling, rekrytering och coachning vid behov (för att nämna några delar - vi gör allt för att du ska lyckas!). Du har även drygt 50 franchisetagare-kollegor runt om i landet och tillsammans deltar ni i gemensamma energigivande konferenser, kunskapsöverför i vardagen och utvecklar varandra.

Om dig
För att vara lyckosam i rollen som Franchisetagare älskar du puls: människor, näringsliv och försäljning! Du är en skicklig relationsskapare som med fördel ”känner allt och alla” på din lokala marknad. Du är en prestigelös person som kavlar upp ärmarna när det behövs, är operativ i det dagliga men samtidigt har förmåga att lyfta blicken och se till helheten. Vidare är du en person som alltid ligger steget före, som drivs av att driva försäljning och upplevelse i världsklass, vilket stärker Veteranpoolens position på Stockholmsmarknaden.

Vi söker dig som är utvecklingsorienterad, driven och samtidigt grundad i ditt affärsmannaskap/ledarskap. Du identifierar dig som entreprenöriell - kanske har du varit egenföretagare, konsult eller intraprenör? Eller är du säljare och nyfiken på att ta klivet? Oavsett så älskar du att skapa, bygga och att vara den drivande faktorn till resultat och tillväxt. Samtidigt har du ett högt EQ, är lika ödmjuk som du är driven och en person som är lätt att tycka om!

Vidare söker vi dig som har
 • Dokumenterad gedigen erfarenhet av uppsökande B2B försäljning, gärna tjänsteförsäljning, inkl. nykundsförsäljning. Alternativt erfarenhet av
 • Uppsökande B2C försäljning, tex som fastighetsmäklare
 • Har erfarenhet av personalansvar, alternativt känner att det är ditt nästa steg
 • Ett strukturerat arbetssätt där administration, struktur samt en god systemvana av digitala arbetsverktyg
 • Grundläggande förståelse för företagsekonomi och ett intresse av företagande och näringsliv
 • Fallenhet för att hantera parallella processer och trivs när du har en vardag som innebär stor frihet under ansvar
 • Möjlighet att investera i dig själv (ekonomiskt och energimässigt!) och dig själv som Franchisetagare
Vill du göra skillnad och lyckas tillsammans med oss?

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Senior Rekryteringskonsult Kristin Axelsson på SalesOnly. För frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristin på 076-000 18 89 eller kristin.axelsson@salesonly.se. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan - finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.
SalesOnly Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Tyresö
Organisation & ledning
Företagslogga