Hoppa till innehåll
Plantasjen logotyp

Plantagen i Barkarby söker efter en säljare med inriktning torrvaror/e-com

Ansök nu
På Plantagen brinner vi för växter. Men framför allt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som delar våra värderingar om glädje, tydlighet och ägarskap erbjuder Plantagen ett unikt utbud av växter och växtlösningar för att främja ett växande liv!
Växter är inte bara snygga och trevliga att ha i hemmet eller trädgården. De påverkar också vårt upplevda välmående positivt, häftigt va? Därför är vi extra glada och stolta över att få arbeta med just växter.

Nu söker vi dig som vill arbeta som säljare med inriktning torrvaror/e-com!

Arbetsuppgifter:
Som säljare med inritkning torrvaror och e-com är du ansvarig för att butiken hela tiden är välfylld genom att arbeta med varupåfyllning.
Tillsammans med dina härliga kollegor ansvarar ni för att säkra det är ordning och reda i butiken, fullt redo att sälja och möta kunden.

Kvalifikationer
Förmåga att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö.
Tidigare erfarenhet från detaljhandeln, e-handel- och lager är meriterande.

Personliga egenskaper
För att passa hos oss är du en positiv lagspelare som tycker om människor. Att skapa goda resultat är något som motiverar dig och du väljer att se lösningar istället för problem. Du är också effektiv och tycker om att få saker gjorda. Du är positiv och kan prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö.

Vi erbjuder
Bli en del av ett team med härliga kollegor på en trevlig arbetsplats på Nordens största trädgårdskedja.
Arbetstiderna är varierande och inkluderar både kvällar och helger.
Anställning är tillsvidare på 30tim/veckan.
Lön enligt kollektivavtal.

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka in din ansökan redan idag!
Vi ser fram emot att höra från dig!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår portal, ej via e-post.

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskriminerande process använder Plantagen screeningtester tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den mejladress du anger i din ansökan.

För ett växande liv!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare