Hoppa till innehåll
Oplana logotyp

Nu söker vi Elektronikmontörer till SAAB Surveillance Järfälla

Publiceringsdatum
13 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nu söker vi Elektronikmontör till SAAB Surveillance Järfälla

Är du en Elektronikmontör som är redo att utmana dig själv och ta nästa steg din karriär? Oplana söker nu personer som vill inleda sin karriär som Elektronikmontör på Saab Surveillance Järfälla och göra en verklig skillnad inom försvarsindustrin!

Bli Elektronikmontör hos oss

Att bli Elektronikmontör hos oss innebär att du får chansen att arbeta i en av världens ledande industrier, där du kommer att spela en nyckelroll i tillverkningsprocessen.

Vem är du?

Känner du igen begrepp som crimp, lödning enligt FSD5115 standard, kablage med kontakter och skåpmontering? Är du dessutom redo för mer utmanande och stimulerande arbetsuppgifter? Då kan det vara dig vi söker!

Det här är möjligheten för dig som vill etablera en karriär inom försvarsindustrin med goda utvecklingsmöjligheter. Som Elektronikmontör på Saab består arbetsuppgifterna av montering, lödning, avsyning och testning inom elektronikproduktionen. Du kommer aktivt behöva läsa och förstå ritningar samt dokument på svenska och engelska, även vid behov avvikelsehantering. Arbetet är dynamiskt och handlar både om att skapa tidiga prototyper baserat på provisoriska underlag, samt att laga och förbättra befintliga produkter. Det innebär också att ändra och se över eftermarknadsprodukter.

På vår arbetsplats sätter vi din säkerhet i första hand och du kommer arbeta enligt både ESD- och IPC standard. ESD omfattar skydd mot statisk elektricitet vid arbete med elektroniska komponenter och IPC - standarden syftar till att standardisera produktion och kvalitetskontroll av elektronisk utrustning.

Varför söka till Elektronikmontör hos oss
  • Du kommer att få omfattande utbildning och stöttning från våra erfarna kollegor och chefer så du är redo att ta nästa steg.
  • Vi investerar i din framtid genom att erbjuda kostnadsfria certifieringskurser som krävs för ditt arbete.
Krav
  • Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning eller erfarenhet av montering av mindre produkter. Personlig lämplighet är viktigt för oss, och därför genomför vi nödvändiga bakgrundskontroller.
  • Svenskt medborgarskap krävs.
Meriterande:
  • Erfarenhet av elektronikproduktion och manuell lödning är meriterande.
Övrig information:
  • Omfattning: Heltid
  • Kollektivavtal och försäkringar finns
Är du redo för nästa steg i din karriär?

Om du är redo för nästa steg i din karriär och vill vara en del av något större, är det dags att kontakta oss. Vi är redo att berätta mer om hur du kan bli en nyckelspelare inom elektronikproduktion och försvarsindustrin.

Ansök idag för att påbörja din resa med Oplana!

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Liknande Jobb

Oplana logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Oplana är ett rekryterings- och konsultbolag som även har egen tillverkning och utbildning. Affärsidén är att på ett innovativt och okonventionellt sätt bidra till att lösa industrins alltmer komplexa utmaningar och resursbehov.