Hoppa till innehåll
Oplana logotyp

Kretskortsmontör till SAAB i Järfälla

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du redo att ta nästa steg som Kretskortsmontör?

Oplana söker flertalet ambitiösa individer som vill utveckla eller starta sin karriär som Kretskortsmontör inom försvarsindustrin, specifikt hos SAAB Surveillance i Järfälla.

Bli Kretskortsmontör hos oss
Som Kretskortsmontör hos Oplana får du chansen att arbeta i en världsledande industri. Här kommer du att spela en avgörande roll i tillverkningsprocessen. Oplana är ett rekryterings- och konsultbolag med egen tillverkning och utbildning. Vi är godkända av FMV (Försvarets Materielverk) som en utbildningsenhet för mjuklödning. Med över 30 års erfarenhet inom industrin erbjuder vi kandidater den vägledning, utbildning och karriärutveckling de förtjänar. Vår affärsidé är att lösa industrins komplexa utmaningar och resursbehov på ett innovativt sätt.

Vem är du?
Denna roll är perfekt för dig som vill etablera eller vidareutveckla en karriär inom försvarsindustrin med goda utvecklingsmöjligheter. Som Kretskortsmontör på Saab kommer dina arbetsuppgifter att inkludera montering, lödning, avsyning och testning inom elektronikproduktionen. Du behöver kunna läsa och förstå ritningar och dokument på svenska och engelska, och hantera avvikelser vid behov. Arbetsuppgifterna är varierande, från att skapa tidiga prototyper till att förbättra befintliga produkter och eftermarknadsprodukter.

Vi prioriterar din säkerhet och arbetar enligt både ESD- och IPC-standarder. ESD skyddar mot statisk elektricitet vid arbete med elektroniska komponenter, och IPC standardiserar produktion och kvalitetskontroll av elektronisk utrustning.

Har du ingen tidigare erfarenhet som kretskortsmontör men en stark vilja att lära dig? Inga problem – vi erbjuder all nödvändig utbildning, behörighetsprövning och certifiering kostnadsfritt.

Varför söka till oss?
  • Omfattande utbildning och stöd: Du får kostnadsfritt omfattande utbildning och stöd från erfarna kollegor och chefer för att ta nästa steg.
  • Certifieringar: Som godkänd utbildningsenhet av FMV bistår vi dig kostnadsfritt med nödvändiga behörighetsprövningar och certifikat.
  • Etablerade relationer: Med över 30 års erfarenhet och upparbetade relationer möjliggör vi din väg till en etablerad karriär inom försvarsindustrin.
Krav
  • Teknisk utbildning eller erfarenhet av montering av mindre produkter, eller relevant bakgrund (ex. bilmekaniker, datortekniker, hobbymeckare, underhållstekniker).
  • Svenskt medborgarskap.
Meriterande
  • Erfarenhet av elektronikproduktion och manuell lödning.
Övrig information
  • Omfattning: Heltid
  • Kollektivavtal: Teknikavtalet IF Metall
  • Arbetstider: 2-skift, varannan vecka dag (05:30 – 14:00), varannan vecka kväll (13:45 - 23:15).
Är du redo för nästa steg i din karriär?
Om du är redo att ta nästa steg och vill vara en del av något större, kontakta oss. Vi är redo att berätta mer om hur du kan bli en nyckelspelare inom elektronikproduktion och försvarsindustrin. Ansök idag för att påbörja din resa med Oplana!

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansök idag och ta ditt nästa steg med Oplana!
Oplana logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varför Oplana?
Oplana är ett rekryterings- och konsultbolag som även har egen tillverkning och utbildning. Affärsidén är att på ett innovativt och okonventionellt sätt bidra till att lösa industrins alltmer komplexa utmaningar och resursbehov.

Vår ursprung
Oplana har sitt ursprung från industrin och vi är själva produktionsmänniskor.

Vi ställer befintliga tillverkningsresurser, utrustning samt personal till kunders förfogande i egna eller kundens lokaler.