Trainee Supply Chain

Trainee Supply Chain

Arbetsbeskrivning:

Supply Chain är länken mellan den centrala inköpsavdelningen, logistiken och försäljningsverksamheten. Vi arbetar bland annat med att beräkna mängder för alla våra kampanjartiklar, att beställa alla internationella varor och dess logistik. Vi arbetar även med att minska svinn och att fortsatt ha bästa kvalité på våra färska varor.

Din roll
Under 1,5 inspirerande och intensiva utbildningsår får du en gedigen inblick i vår organisation och vårt arbetssätt. Vi är väldigt måna om att alla anställda, oavsett position, ska ha en god förståelse för vår kärnverksamhet - butiksförsäljning. Därför inleds traineeprogrammet med 2 månaders utbildning/arbete inom vår försäljningsorganisation. Detta med syfte att få förståelse för logistiken i hela kedjan, inte minst för din framtida roll.

Nästa del utgörs av en 9,5 månader lång utvecklingsfas, där du lär dig mer om relevanta områden inom hela Försäljningsområdet. Du kommer då tillbringa tid inom butik, logistik och Supply Chain ute i en eller flera av våra regioner. Supply Chain är länken mellan den centrala inköpsavdelningen, den regionala försäljningsverksamheten och logistikavdelningen. Avdelningen ansvarar för flödet inom Lidl samt vilka varumängder som beställs till lagret och våra butiker.

Den tredje och sista fördjupningsfasen tillbringar du på Supply Chain där du under 6 månader fördjupar dig inom ditt huvudområde. Efter traineeprogrammet startar du din karriär inom Supply Chain och kan se fram mot en spännande utveckling i en spännande bransch.

Din profil
Vi söker dig som har akademisk examen inom företagsekonomi, logistik, civilingenjör eller Supply Chain. Du har en god analytisk förmåga och drivs av att hitta förklaringarna bakom siffrorna för att kunna föreslå de bästa åtgärderna. Du är naturligt resultatorienterad och hanterar med lätthet löpande uppgifter samtidigt som du driver många parallella projekt.

Som person har du en hög ambitionsnivå, är strukturerad, samarbetsvillig och ansvarstagande. För att trivas hos oss är du även driven, nyfiken, initiativrik samt har en stark vilja att förstå sammanhang och lära dig nya saker. Du behärskar Excel mycket väl, att kunna skapa makro är meriterande. B-körkort är ett krav och vi ser även att du har goda kunskaper i svenska och engelska, kunskaper i tyska är meriterande.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och härligt rabatterade priser i restaurangen. Men givetvis är vi också en flexibel arbetsplats med möjlighet till hybridarbete.

Vill du vara med på vår resa?
Om ditt svar är ja, då söker du jobbet så här: o Gå in via länken "ansök nu"
  • Fyll i formuläret
  • Bifoga CV
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 12 februari 2023

Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning.

Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lidl Sverige AB
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.