Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Testare inom hårdvara och system till Saab!

Publiceringsdatum
01 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om du trivs i en värld där enastående teknik möter samarbete och kreativ problemlösning, då kan nog detta vara något för dig! Avdelningen Electronic Warfare and Aircraft Systems expanderar och söker nu en Systemtestare för att vara med på resan att forma framtidens EW-system. Sök idag då urval sker löpande!

Om tjänsten
Inom avdelningen Electronic Warfare and Aircraft Systems arbetar de med komplexa system som bland annat sitter på plattformar som stridsflygplan, där du i rollen som systemtestare testar hela EW system med stort fokus på hårdvara. Du kommer bli en del av ett sammansvetsat team på drygt tjugo personer som växer för att möta den stigande efterfrågan. Gruppen är välkomnande och värdesätter samarbete, positivitet och ödmjukhet!

Här kommer du att delta i förberedelser, utförande, dokumentation och analys av våra systemtester. Vidare kommer du att få utvärdera resultat från både hög- och lågnivåsimuleringar samtidigt som du följer upp att hård- och mjukvara är i linje med kundens förväntningar. Ibland kan detta även innebära att du tillsammans med en utvecklingskollega får slå era kloka huvuden ihop, för att upptäcka och lösa eventuella problem som uppstår i systemet.

Rollen är i huvudsak fokuserad på test av hårdvara, men det finns även möjlighet att jobba inom integrationen mellan hård - och mjukvara. Det finns alltså stora möjligheter att hitta din nisch beroende på vad du finner intressant inom verksamheten.

Vi söker dig som har
  • En akademisk utbildning inom det tekniska fältet.
  • Ett par års arbetslivserfarenhet inom relevant område.
  • Goda kunskaper i både det svenska och engelska språket, såväl tal som skrift.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet och intresse av testledning, kännedom om försvarsindustrin, samt erfarenhet av att utbilda eller coacha andra. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenheter från studier eller arbete av mätteknik eller mikrovågsteknik.

För att lyckas i den här rollen behöver du ha en förmåga att strukturera, dokumentera och planera ditt arbete. Vi hoppas att du har en positiv inställning och ett intresse att skapa goda samarbeten. Om du trivs med att utforska tekniska områden, ta itu med utmaningar inom världsledande teknik, då är du rätt person för oss. Vi ser även gärna att du har ett analytiskt och kvalitetsinriktat tänk genom ditt arbete.

Om kundföretaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområde Surveillance erbjuder världsledande teknologi som ger lägesbilder och beslutsunderlag för försvar mot olika hot. Portföljen omfattar radar-, telekrig- och ledningssystem samt trygghets- och säkerhetslösningar.Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Övrig info
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Placering: Järfälla
  • Rekryteringsansvarig: Nora Sundberg
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 jan. 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Täby
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Malmö stad
Ekonomi
Företagslogga

Liknande Jobb

Järfälla
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Järfälla
Teknik & Ingenjör
Företagslogga