Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Elektronikingenjör till Saab i Järfälla

Publiceringsdatum
11 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Saab söker nu en entusiastisk och kvalificerad elektronikingenjör för att förstärka deras team i Järfälla, med fokus på elektronik för militära applikationer. Om du vill vara en del av ett framstående teknikteam och arbeta i teknikens framkant, kan detta vara din nästa utmaning. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:
I rollen som elektronikingenjör kommer du att dagligen arbeta med funktionstest av elektronik för militära applikationer. Du ansvarar för testning av underenheter som kretskort och vågledare, samt genomför felsökning med avancerad utrustning. Administrering av testresultat och felrapportering i olika system ingår också i dina arbetsuppgifter. Dessutom kommer du att bidra till att utveckla nya arbetssätt och revidera befintliga rutiner inom arbetsområdet.

Det finns även möjlighet att bli en del av Saabs PCBA-produktion där du kommer att vara centralt involverad i utvecklingen och förbättringen av produktionsprocessen för kretskortsmontering. Ditt dagliga arbete kommer att innefatta att stödja produktionen, hantera kvalitetsavvikelser och samarbeta med operatörer och underleverantörer.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom elektroteknik eller mekatronik
  • Har ett starkt intresse för teknik
  • Besitter mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift
Meriterande färdigheter/erfarenheter:
  • Kretskortsdesign eller hantering av multimeter/oscilloskop
OM KUNDFÖRETAGET:
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företag respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter konsultperioden blir direktanställd hos kunden.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Järfälla
  • Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: ingenjör, civilingenjör, elektroteknik, elektronik, mekatronik.
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 jan. 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Ekonomi
Företagslogga
Västerås
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Järfälla
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Järfälla
Ekonomi
Företagslogga
Järfälla
Teknik & Ingenjör
Företagslogga