Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Mjukvaruutvecklare med intresse för DevOps till SAAB!

Publiceringsdatum
24 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Sök redan idag för att ta dina första steg mot en spännande karriär som Software Developer inom Development Tools and Pipeline. Här har du chansen att utveckla och förvalta mjukvaruprocesser som stödjer försvarsbranschens ledningssystem. Om du är redo att utforska tekniska utmaningar, utöka din tekniska kunskap och samarbeta med ett stöttande team, så är detta rätt tillfälle för dig att söka!

Om tjänsten:
Som mjukvaruutvecklare inom Development Tools and Pipeline kommer du förvalta och vidareutveckla deras pipeline som används för utveckling av ledningssystem till försvarsbranschen. Deras produkter är omfattande och komplicerade, innehåller inbyggda realtidsdelar, stora datamängder från kvalificerade sensorer, snabba beslutsprocesser i svåra operatörsmiljöer, ett ständigt närvarande IT-säkerhetshot och är utvecklat på flera kontinenter - och de bygger en pipeline för att understödja allt detta.

I det dagliga arbetet förväntas du utveckla script med hjälp av exempelvis Python och Bash och arbeta med mjukvarusystem som Jenkins och Kubernetes. Detta kommer att innebära utveckling av nya features, felsökning av befintliga features, rotorsaksanalys, samt proaktiva lösningar och kontinuerligt förbättrar av denna pipeline. Du kommer att vara del av ett agilt team som använder metodiken ”scrum/kanban”, där din förmåga att kommunicera och samarbeta med andra värderas högt.

Vi söker dig som:
  • Har relevant eftergymnasial utbildning
  • Har erfarenhet av applikationsutveckling med Java eller C++
  • Gärna har erfarenhet av DevOps, DevSecOps och CI/CD
  • Obehindrat talar och skriver på engelska och svenska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har passion i ditt arbete samt är kommunikativ i dialog med både teammedlemmar och användare. Du agerar inkluderande och lösningsorienterat på fler nivåer så att deras ekosystem fungerar. Du delar transparent ditt lärande och kunskap så att du med teamet kan växa i din roll.

Om kundföretaget:
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företag respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Om anställningen:
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med ambitionen att därefter bli direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående, alt enligt överenskommelse (med hänsyn till ev uppsägningstid)
  • Placering: Järfälla, Stockholm
  • Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb