Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Leveransansvarig till Saab i Järfälla!

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
På Saab blickar de framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Företaget samarbetar med kollegor runt om i världen och söker nu en Logistikansvarig som vill vara en del av utmaningen att göra världen till en säkrare plats. Sök idag då urval sker löpande!

Om tjänsten
I rollen som Leveransansvarig hjälper du till att planera och utföra leveranser av hård - och mjukvara för flera av SAABs exportprojekt.

Du kommer att vara en central del av exportprojekt och stödja med att utvärdera vald hårdvara utifrån exportregler. Militärklassning av produkter, skapande av inköpsbehov, uppföljning av inleveranser ligger inom denna roll. Innan leverans ansvarar Exportleveransansvarig för att utrustningen har erforderlig märkning samt att förse SAABs Exportkontroll funktion med rapporter för planerad leverans. Denna roll supportar även andra medarbetare med framtagning av DVD-R och övriga SW databärare.

Här får du en dynamisk, lärorik och social miljö där samarbete är nyckeln. Då rollen supportar flera exportprojekt innebär det många kontaktytor inom de olika projekten och gentemot andra SAAB enheter i Järfälla. Här är det högt och låg och du blir välkomnad att ta plats i ett expansivt projekt med dina kunskaper - häng på!

Produkterna har till uppgift att sammanställa information från sensorer och datalänkar, allt för att ge operatören bästa möjlighet att fatta rätt beslut. Saab levererar till kunder både i Sverige och utomlands.

Arbetsuppgifter
 • Ansvara för hantering av både hårdvara och mjukvara inom logistikprocessen
 • Delta i framtagandet av produkter genom att samarbeta med andra teammedlemmar
 • Hantera exportkontrollprocesser och säkerställa efterlevnad av exportkontrollregler
 • Ansvara för inköp av produkter för både internt och externt bruk och säkerställa att produkter levereras i tid
 • Möjlighet till att delta i praktiska uppgifter såsom packning av produkter vid behov
Vi söker dig som har
 • Utbildning inom logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Några års erfarenhet av liknande arbete
Det är meriterande om du har
 • Erfarenhet av arbete med IFS
 • Kunskap om exportkontrollregler eller tidigare arbete inom exportkontroll
Vi söker dig som har viss vana att hantera inköp och leverans av hård- och/eller mjukvara till kund. Meriterande är kunskap av affärssystemet IFS samt Export Control Transfer (XCT) och en grundläggande förståelse av att leverera militärklassad utrustning. För att trivas i detta härliga tror vi att du är social, trevlig och flexibel. Du tycker om att samarbeta och är inte rädd för att fråga om det behövs.

Om kundföretaget
Du kommer att samarbeta med engagerade, kunniga medarbetare i vår organisation, som kännetecknas av ett öppet positivt klimat, engagemang och kontinuerlig personlig utveckling.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med över 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden. Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Övrig info
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Augusti
 • Placering: Järfälla
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (64 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?