Innesäljare EBD

Innesäljare EBD

Är du kundorienterad och gillar att ge bra service? Har du dessutom arbetat med försäljning? Då kan du vara den vi söker som innesäljare till EBD Scandinavia. Ta chansen att bli en del av vårt fantastiska team och få möjligheten att jobba i ett snabbväxande bolag som värnar om sina anställda. Dessutom en språngbräda in i en stor organisation med stora utvecklingsmöjligheter.

Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du till största del att sälja däck, fälgrenovering och övriga däckhotelltjänster till våra kunder (återförsäljare) över telefon. Du bearbetar marknaden proaktivt, direkt när säsonghjulen kommit in på däckhotellen. Du kommer även att:
  • Sälja på leads i vår försäljningsportal
  • Proaktivt arbeta med kampanjer
  • Bearbeta online bokningar och uppdatera system för att återspegla nya affärer
  • Jobba med B2B affärer
Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har tidigare erfarenhet utav försäljning, fördelaktigt över telefon. Du är van att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap och har lätt att sätta dig in i de system och program som används i arbetet. Du har lägst gymnasiekompetens och B-körkort är ett krav. Vi ser att du har goda kunskaper i Officepaketet och gärna specifikt goda Excelkunskaper.

Som person är du en naturlig relationsbyggare, du trivs med att göra affärer och skapa nöjda kunder samtidigt som du bidrar till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift samt kommunicerar bra med både leverantörer, kunder och intern personal.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på någon av EBD Scandinavias anläggningar, i Järfälla eller Kungälv. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christer Olofsson
Email Mejla Christer Olofsson
Område Järfälla
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com