Fälgtekniker

Fälgtekniker

Har du ett öga för detaljer och drivs av att förbättra kundupplevelsen? Har du dessutom ett fordonsintresse? Då kan det vara dig vi söker som Fälgtekniker till EBD Scandinavia i Kallhäll. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi har en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Vi lyfter varandra och har kul på jobbet, på så sätt utvecklas vi tillsammans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår leveransadministration samt koordinering mellan produktion och däckhotellverksamhet. Ditt arbete består till stor del av att renovera fälgar i hela produktionsprocessen, vilket innefattar;
  • Reparation av fälgar
  • CNC svarv för fälgar
  • Spackling och slipning
  • Blästring
  • Lackering pulver och våtlack
Vad vi önskar av dig

I din roll som tekniker krävs det att du är noggrann, strukturerad och stresstålig. Att renovera fälgar är fortfarande ett hantverk, även med den senaste toppmoderna utrustningen. Därför är det viktigt att du har en känsla för form och finish. En renoverad fälg ska inte gå att urskilja från en ny. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift och kan kommunicera på Engelska. Kunskaper inom Microsoft Office är ett baskrav. Har du tidigare erfarenhet och utbildning från bilbranschen med intresse för fordon, kanske inom skadeverksamhet med goda resultat så är det meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du nyfiken, driven och positiv och vi ser att du har en vilja att lära dig nya saker. Du brinner för att driva affären framåt och ständigt förbättra kundupplevelsen. Vidare är du självständig och lösningsorienterad med ett prestigelöst förhållningssätt. Du har ett öga för detaljer och har verktygen för att arbeta strukturerat. Du behöver ha förmågan att planera och organisera ditt eget arbete.

Det här erbjuder Biliakoncernen

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är på vår anläggning i Kallhäll. Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef.

Då tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Michael Ålund
Telefon 070-7101111
Email Mejla Michael Ålund
Område Järfälla
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 mars 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com