Hoppa till innehåll
Coor Service Management logotyp

Drifttekniker till Kallhäll

Ansök nu
Vi söker nu dig som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter. Du erbjuds möjlighet att arbeta i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla där möjligheten för personlig utveckling både finns och uppmuntras.

Om rollen
Du kommer ingå i ett duktigt team som tillsammans sköter driften av vår kunds fastigheter i norra Stockholm. Som drifttekniker hos oss på Coor har du varierade arbetsuppgifter med ett stort eget ansvar och goda möjligheter till kompetensutveckling. Du kommer arbeta i direkt anslutning till kunden och dess fastigheter och blir därmed Coors ansikte utåt. Vi ser även att du kommer ha en betydande roll i att driva leveransen framåt med tät dialog med kund.

I dina arbetsuppgifter som drifttekniker ingår bland annat:
  • Tillsyn, skötsel av fastigheterna och löpande ronderingar
  • Arbeta med drift - och energioptimering
  • Utföra service och reparationer
  • Felavhjälpande underhåll
  • Driva mindre projekt och sitta med vid kundmöten
  • Administrativt arbete och systemhantering med stöttning från koordinator
  • Kontakt med kund och leverantörer
  • Att medverka vid upprättande och uppföljning av underhållsplaner och förbättringsförslag
  • Säkerställa att leveransen sker enligt avtal
  • förbättringsarbete
Arbetstid vardagar mellan 7-16 och placering i norra Stockholm.

Om dig
Vi söker dig som arbetat med fastighetsdrift i minst 3 år och har goda kunskaper inom driftteknik. Vi ser det som meriterande om du har utbildning inom dessa områden. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. Vi ser gärna att du har god datorvana med förmåga att lära dig nya system. Körkort är ett krav.

Som person är du en positiv problemlösare som tycker om att hålla sig sysselsatt. Du är en självgående och kreativ person som tar egna initiativ och trivs bäst när du får jobba med frihet under ansvar. Hos oss på Coor ser vi det som en självklarhet att samtliga medarbetare har hög service- och teamkänsla och har mycket god förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som kännetecknas av en öppen, utvecklingsorienterad och prestigelös kultur.
Som drifttekniker hos oss får du arbeta brett med olika typer av arbetsuppgifter och du får självklart en fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.
Du får vara med och skapa ett team som motiverar och ställer upp för varandra och där vi dagligen arbetar tillsammans för att skapa och upprätthålla den fina kultur som vi skapat på företaget.
Vi arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential.
Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontakt och information
För mer information vänligen kontakta anställande chef Lars Eriksson på Lars.Eriksson@coor.com.

Ansökan görs med bifogad CV och personligt brev. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

#TipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.
Mer info
Kontaktperson
Lars Eriksson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare