Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Virtualiseringsspecialist till SAAB

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som virtualiseringsspecialist kommer du att till höra Group IT som ansvarar för drift, installation, underhåll och förvaltning av företagets utvecklings- och produktionsmiljöer. Arbetet innefattar att analysera, strukturera, vidareutveckla och implementera den infrastruktur och tjänster som matchar organisationens behov.

Huvudinriktningen i tjänsten är att arbeta med incident- och problemprocessen för att förvalta och effektivisera tjänsten. Du kommer även att arbeta med att säkerställa kvalitet och säkerhet i processer och projekt med avseende på tjänsteleverans inom driftsområdet.

Din profil
Vi söker efter dig som trivs i en roll där du får vara med och göra skillnad genom rätt prioriteringar och att identifera förbättringsmöjligheter. Du har tidigare arbetat i storskaliga miljöer som exempelvis infrastrukturspecialist eller virtualiseringsspecialist.

Du har ett brinnande intresse för ny teknik och du delar gärna med dig av din kunskap. Du trivs med att skapa relationer och ger ett förtroendegivande och trovärdigt intryck. Du är driven i ditt arbete och har en positiv inställning till förändring och vill fortsätta utvecklas.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskydslagen.

Krav:

  • Minst 5 års erfarenhet av liknande roll
  • Relevant högskoleutbildning
  • Erfarenhet av drift och förvaltning inom större virtuella miljöer
  • Hög kunskap inom VMware, Citrix och Hyper-V
  • Hög kunskap inom Windowsklienter - både virtuella och fysiska
  • Hög kunskap inom Windows 10 operativssytem och arkitektur


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Julieth Escobar på tfn: 0734-159387 eller julieth.escobar@centric.eu

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och arbeta hos SAAB som är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer och skydda sin befolkning? Vi söker nu efter en virtualiseringsspecialist som vill arbeta på ett företag som utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, ledningssystem och vapen.

Genom att tillverka värdsledande produkter till det svenska försvaret bidrar SAAB till ett tryggare samhälle. Att få bidra till detta tillsammans med en grupp av duktiga medarbetare är ett stort och viktigt ansvar som vi hoppas du vill vara en del av.

Tjänsten inleds som konsultuppdrag genom Centric med målet att anställningen ska gå över till SAAB.

Som konsult på Centric får du självklart en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare