Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Senior klienttekniker till SAAB

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som senior klienttekniker hos SAAB i Järfälla så kommer du att tillhöra Group IT vilket är den del av Saab-koncernen som ansvarar för drift, installation, underhåll och förvaltning av företagets utvecklings- och produktionsmiljöer. Du kommer att arbeta med daglig drift och utveckling inom patchning, uppdateringar, ärendehantering för felärenden och beställningar. Du kommer även att hantera större felsökningar, versionsuppdateringar och teknikutvärderingar.

En viktig del i arbetet är att säkra tillgängligheten till system och digitala tjänster, vilket ställer höga krav på både säkerhet, stabilitet och nogrannhet i arbetet som du utför. Det är även viktigt att driva och dokumentera arbetet enligt rutiner, processer och SLA:nivåer.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och har arbetat med stora driftsmiljöer med flera versioner av operativsystem. Du är noggrann och serviceinriktad och kan arbeta i såväl team som självständigt. Som person är du kommunikativ och är nyfiken och inte rädd för att komma med nya idéer och förbättringsförslag.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskydslagen.

Krav:

  • Relevant högskoleutbildning
  • Minst 5 års erfarenhet av av liknande roll
  • God kunskap inom Windowsklienter, både virtuella och fysiska
  • God kunskap inom Windows 10 operativsystem och arkitektur
  • Mycket god kunskap inom SCCM och PowerShell
  • Mycket god kunskap inom Active Directory och GPO:er
  • Mycket god kunskap inom Office 365


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Julieth Escobar på tfn: 0734-159387 eller julieth.escobar@centric.eu

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nu söker vi efter en senior IT-tekniker till ett uppdrag hos SAAB i Järfälla. SAAB är ett ledande försvars-och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning. De utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Genom att tillverka värdsledande produkter till det svenska försvaret bidrar SAAB till ett tryggare samhälle. Att få bidra till detta tillsammans med en grupp av duktiga medarbetare är ett stort och viktigt ansvar som vi hoppas du vill vara en del av.

Tjänsten inleds som konsultuppdrag med målet att anställningen ska gå över till kunden.

Som konsult på Centric får du självklart en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare