Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som AD-specialist hos SAAB i Järfälla kommer du att ingå i ett fokuserat och sammansvetsat team där arbetsuppgifterna kommer att innefatta att vidareutveckla och förvalta tjänster inom Active Directory och Privileged Access Management (PAM) samt åtkomsttjänster både On-prem och i Azure.

Du kommer att ha en spännande blandning av snabb problemlösning och långsiktigt förbättringsarbete där säkerhet spelar en större roll. Du kommer att arbeta i en teknisk miljö som är utmanande med tiotusentals användare på olika håll i Sverige och världen som använder all tänkbar teknik.

Du kommer även att vara en nyckelperson när det gäller att förstå, utvärdera och informera om förändringar som sker inom Active Directory och PAM.

Arbetsresor till Linköping kan förekomma 1-2 gånger i månaden.

Din profil
Vi söker efter dig som har erfarenhet av drift och förvaltning av Active Directory samt Privileged Access Management. Du ska ha arbetat med att utveckling och underhåll av Active Directory i en storskalig IT-miljö. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du har ett brinnande intresse för förbättringsprocesser och är en kollega som kan agera bollplank för att hitta lösningar.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskydslagen.

Krav:

  • Relevant högskoleutbildning
  • Minst 10 års erfarenhet av liknande roll
  • Behärskar PowerShell på en avancerad nivå
  • Erfarenhet av drift och förvaltning av AD-samt PAM-lösningar
  • Erfarenhet av att arbeta i migrerings- och uppgraderingsprojekt
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
  • Erfarenhet av säkerhetsarbete
  • Erfarenhet av Azure
  • Erfarenhet av Cyberpark


Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Julieth Escobar på tfn: 0734-159387 eller julieth.escobar@centric.eu

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och arbeta hos SAAB som är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer och skydda sin befolkning? Vi söker nu en AD-specialist som vill arbeta på ett företag som utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, ledningssystem och vapen.

Genom att tillverka värdsledande produkter till det svenska försvaret bidrar SAAB till ett tryggare samhälle. Att få bidra till detta tillsammans med en grupp av duktiga medarbetare är ett stort och viktigt ansvar som vi hoppas du vill vara en del av.

Tjänsten inleds som konsultuppdrag genom Centric med målet att anställningen ska gå över till SAAB.

Som konsult på Centric får du självklart en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare