Är du RCO Securitys nya supporttekniker

Är du RCO Securitys nya supporttekniker

RCO är på en spännande tillväxtresa och söker därför en supporttekniker. Öppna dörren till din och vår framtid så kan vi tillsammans driva skiftet mot ett öppnare, tryggare och mer hållbart samhälle. Brinner du av kombinationen service och teknik? Då kanske du är rätt person för detta jobb?
Arbetsuppgifter

Som supporttekniker hos oss arbetar du med teknisk support B2B mot återförsäljare och slutkunder, tillsammans med ett team på ca fem personer. Du kommer hantera ärenden via telefon, mail och chatt. Som supporttekniker får du möjligheten att arbete med problemlösning gällande frågor knutna till hårdvara och mjukvara, konfigurering och det installationstekniska. Du ”supportar” våra egenutvecklade produkter och mjukvaruplattformar.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer

Vi söker dig som är i början av din karriär. Meriterande om du har arbetserfarenhet inom service- och supportorienterade yrken. Du behöver även kunna kommunicera obehindrat på svenska (i tal och skrift) samt ha förståelse för engelska. B-körkort är ett krav. Dessutom har du erfarenhet av att arbeta i Microsoft365.

Som person är du en nyfiken problemlösare med intresse för både teknik och att ge service. Du gillar kombination av att arbeta självständigt och tillsammans med andra.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid 8:00-16:45
  • Placering: Järfälla
  • Resor kan förekomma i tjänsten

Denna rekrytering hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se