Vi söker en CFO som vill driva förändring!

Vi söker en CFO som vill driva förändring!

Vi söker ny CFO som vill driva förändring!
Vill du vara med och arbeta med en av vår tids största utmaningar? Nämligen hur vi kan minska klimatavtrycket och samtidigt bidra till ett hållbart samhällsbyggande. På Wiklunds gör vi det på riktigt! Via smarta logistiklösningar och hållbar återvinning hjälper vi kunderna att ta ansvar.

Om tjänsten
Det händer inte så ofta men ibland så har du turen att få söka en tjänst där utvecklingen i arbetet endast begränsas av dig själv och där du dessutom kan ha kul på jobbet. Vi söker dig som vill arbeta i ett tryggt företag med ett härligt gäng där du får ta ansvar, utveckla, förändra, förbättra och leda människor.

Som CFO hos oss får du ansvaret för koncernens redovisning och finansiella rapportering. Är du förtjust i att driva ständiga förbättringar, söker efter ny information och nya arbetssätt som du sedan kan använda för att du och dina medarbetare ska kunna jobba smartare och effektivare? Gillar du att se över och skapa processer, flöden och rutiner för redovisning-, rapportering- och bokslutsarbete, då är du rätt person att söka tjänsten som ny CFO hos oss.

Passar dessa ord in på dig?
Ansvar, utveckla, förbättra, ta egna initiativ, affärsinriktad, lösningsorienterad analytisk, strategier, processer, arbeta operativt, prioritera, struktur, leverera i tid. Vi har en platt organisation där ansvaret att driva utveckling för varje funktion ligger på respektive ledningsmedlem i ledningsgruppen och där beslut och utveckling sker med korta beslutsvägar. Därför är det viktigt att du trivs med att ha ansvaret för att sätta strategier, processer och mål, till att inte tveka för att arbeta operativt i det dagliga arbetet. Tjänsten är en nyckelbefattning i bolaget och rapporterar direkt till VD.

Vem är du?
Vi söker dig som har universitet- eller högskoleexamen inom ekonomi med goda redovisningskunskaper eller motsvarande erfarenhet. Vi ser det som meriterande att du har ett stort intresse för digitalisering och automation av ekonomiska processer.

Låter tjänsten intressant, vill du bli en av oss, då är det hög tid att skicka iväg ansökan. Vi arbetar löpande med urvalet så se därför till att skicka in din ansökan så fort du kan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta CEO Tommi Pettersson på telefon 08-505 956 64. Skicka din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Kontaktperson Tommi Pettersson
Telefon 08-505 956 64
Område Järfälla
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.wiklunds.se/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Wiklunds riktar sig mot fastighets- & byggbranschen inom Stockholm-Mälardalen. Wiklunds erbjuder logistik-lösningar som skapar mervärden för våra kunder. Med över 60 års erfarenhet är Wiklunds ett välrenommerat tjänsteföretag inom transport-, bygg- och återvinningsbranschen. Företaget har sin huvudverksamhet i Mälardalen med huvudkontor i Järfälla. Företaget omsätter ca 360 miljoner, har ca 220 anställda och hanterar årligen över 100 miljoner kilo avfall för återvinning. För mer information om Wiklunds hänvisas till hemsidan www.wiklunds.se