Säljsupport / Administratör

Säljsupport / Administratör

Vi söker dig som vill arbeta med administration och som gillar att effektivisera och ge bra support till våra säljare.

Om tjänsten
I tjänsten som säljsupport har du ett nära samarbete med företagets säljare som du förser med material inför kundmöten. Du tar fram säljmaterial i form av företagspresentationer, statistik och tjänsteutbud. Du svarar på offertförfrågningar från kunder och ansvarar för uppdatering och underhåll av vårt affärssystem. Du arbetar i Office-paketet och vårt affärssystem.

Din profil
Som person är du strukturerad och gillar att ha ordning och reda och har förmågan att planera samt prioritera ditt eget arbete och du är van att leverera mot deadlines. Du är nytänkande och kreativ, ser möjligheter och har förmågan att omsätta dem i handling. Du vet hur du ska anpassa kommunikationen utifrån situation och målgrupp. Ditt öppna sinne för förbättringar och nya lösningar och ditt positiva och utåtriktade sätt gör att du samarbetar mycket väl med andra.
För att lycka i rollen tror vi att du har ett stort eget driv, är flexibel och tar stort ansvar i ditt arbete.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din egna drivkraft.

I grunden har du en gymnasiekompetens och du har goda kunskaper i Office-paketet.
Du uttrycker dig väl i svenska, både i tal och skrift.

Vad erbjuder vi?
Du blir del av ett glatt team där humor och samarbete är viktigt och där vi alltid ser till att lösa kundens önskemål. Vi erbjuder dig en tjänst med intressanta och varierande arbetsuppgifter där du har möjlighet att vara med och påverka och effektivisera arbetet. Vi arbetar hela tiden för att ligga i framkant inom branschen och vi hoppas att du vill vara med och utveckla både dig själv och företaget ytterligare i vår strävan att bli än mer framgångsrika. Vi har kollektivavtal med tjänstepension, friskvårdsbidrag, rikskortet och vi jobbar ständigt för att höja vår kompetens med bland annat utbildningar. Arbetsplatsen är placerad i Järfälla med parkeringsmöjligheter.

Kontakt och ansökan
Om du har frågor så är du välkommen att kontakta rekryterande chef Niklas Blomberg på 08-505 95 605.
Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev, märk ansökan "Säljsupport", till jobb@wiklunds.se så snart som möjligt, dock senast 2019-04-14. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Niklas Blomberg
Telefon 08-505 95 605
Område Järfälla
Yrkesroll Administration, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 apr (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med över 50 års erfarenhet är Wiklunds ett välrenommerat tjänsteföretag inom transport- bygg-och återvinningsbranschen. Företaget har sin huvudverksamhet i Mälardalen med driftkontor i Järfälla, Bro, Lissma och Uppsala. Företaget omsätter ca 350 miljoner och har ca 230 anställda. Vill du veta mera om oss gå in på www.wiklunds.se