Företag söker kunnig och erfaren fräsare till Järfälla (115282)

Företag söker kunnig och erfaren fräsare till Järfälla (115282)

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en fräsare till Järfälla. Uppdragsgivaren konstruerar och producerar induktionsaggregat med egen tillverkning. Du kommer bli anställd på deltid hos oss på Veterankraft och arbeta som konsult ute hos våra uppdragsgivare.
Arbetstiderna är mån- fre med flexibla arbetstider med start ASAP.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innebära sedvanligt verkstadsarbete. Vilket innebär svarvning, fräsning samt lättare montering vid behov. Du kommer att arbeta med vanliga manuella fräsar.

Vem är du?

Du som söker ska ha några års erfarenhet av verkstadsvana, gärna utbildad verkstadsmekaniker/verktygsmakare. För detta uppdrag bör du kunna läsa och förstå ritningar samt muntliga instruktioner. Erfarenhet av äldre maskiner är ett krav, dvs manuella fräsar, då det inte finns några NC-styrda maskiner. Då du arbetar i en mekanisk verkstad så är erfarenhet av industrimiljö ett krav. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Du kommer få ha ett fritt arbete och få jobba med ett glatt och professionellt yrkesgäng. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Ansökan

Låter detta intressant, välkommen in med din ansökan till oss.
Mer info
Kontaktperson Shanthi Kax
Telefon 076 308 43 83
Område Järfälla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Veterankraft
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.