Projektledare underhåll

Projektledare underhåll

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vattenfall Services finns över hela landet och vi jobbar med projekt och underhåll på elnätet.

Din roll som Projektledare

Som Projektledare inom underhåll arbetar du tillsammans med tekniker och underhållsledare för att utföra planerade underhållsarbeten, åtgärdar fel och driva projekt i varierande storlek. Du ansvarar för merförsäljning till befintliga kunder och medverkar i arbetet med att bearbeta nya kunder. I ansvaret ingår tillexempel:
 • Ansvara för projektens kvalitet, miljö och arbetsmiljö
 • Medverkar till ett aktivt säkerhetsarbete för våra medarbetare
 • Ansvara för ekonomin i projekten
 • Sköta kontakter med kund, beställare och underentreprenörer
 • Medverka i förhandlingar
 • Kalkyl- och offertarbete

Dina kvalifikationer som Projektledare


Nu söker vi en Projektledare som är driven och tar totalansvar för projekten som drivs tillsammans med dina kollegor. Dina kvalifikationer är:
 • Du har en el-teknisk/elkraftsutbildning, alternativt motsvarande kunskaper och erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
 • Du har erfarenhet av att leda underhållsprojekt med återkommande kundkontakt och ansvar för ekonomisk uppföljning.
 • Du har en god förhandlingsvana.
 • B-körkort är ett krav för tjänsten.
 • Goda kunskaper i svenska, kunskaper i engelska är meriterande
 • Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från energibranschen, projektledning och entreprenadjuridik.
Som person är du utåtriktad, driven och brinner för kundvård och nya affärer. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Ett service- och resultatinriktat arbetssätt är också viktigt.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten eller själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten, malin.malmsten@vattenfall.com.

Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Järfälla

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 30 augusti 2020.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Location - Järfälla
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 30 aug 2020 (15 dagar kvar)