Personbilstekniker

Personbilstekniker

Just nu letar vi efter en duktig och kompetent fordonstekniker att utöka med till vår anläggning i Barkarby - Järfälla.

Är du utbildad personbilstekniker och har några års arbetserfarenhet inom yrket och vill ta nästa steg i din karriär? Just nu söker vi en personbilstekniker till Kia och Suzuki i Järfälla, är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag!

Du kommer vara en del av ett team om sju personer med god sammanhållning. Du kommer arbeta kl:7.00-16.30 måndag till torsdag och kl:7.00-14.00 fredagar. Men är också flexibla efter behov.

Vi söker dig som
  • Har en fordonsteknisk utbildning och minst 5 års erfarenhet som personbilstekniker
  • Har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik
  • Är meriterande om du är HVT- eller HVE-certifierad
  • Är flytande i det svenska språket då det används i den dagliga kommunikation samt god förståelse i engelska i tal och skrift då vissa arbetsbeskrivningar är på engelska.
  • Är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.
  • Vi ser även att du är en problemlösare som drivs av att göra företagets kunder nöjda
Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett spännande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och bra förmåner som friskvårdsbidrag, hobbykvällar mm. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi erbjuder trygghet genom fast lön.

Ansökan

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Tiffany Fröhlich
Telefon 08-51005208
Email Mejla Tiffany Fröhlich
Område Järfälla
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.turebergsbilcenter.se
Sista ansökningsdag 16 aug 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett medelstort företag som etablerades redan på 90-talet och har två anläggningar i Stockholm. Hösten 2017 slog vi upp portarna för att börja sälja ett av Sveriges mest omtyckta bilmärke, nämligen Kia. Det är vi stolta över för vi vet att förutom att Kia är en av favoriterna bland oss så håller de god kvalité och körglädje också. Vi har länge varit auktoriserade för Kia på verkstaden vilket gör att vi har god kännedom på Kia som produkt. Stolta är vi också för att vi nu kan erbjuda våra kunder en bra och personlig Kia verkstad och återförsäljare även på vår anläggning i Barkarby.

Vi är idag ca 40 anställda inom Stilbil och Turebergsbilcenter som tillsammans bedriver vår verksamhet framåt, vi är Auktoriserad för
Kia, Hyundai, Suzuki, Maxus, Subaru, Isuzu, Fiat professionell samt Peugeot, Mazda och Mitsubishi på skadesidan.

Vi strävar efter nöjda kunder men också nöjda medarbetare.