Tranpenad söker pumpbilsoperatör med CE körkort till kund i Sollentuna

Tranpenad söker pumpbilsoperatör med CE körkort till kund i Sollentuna

Tranpenad växer och söker nu efter en duktig pumpbilsoperatör till kund i Sollentuna. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Nu söker vi på Tranpenad efter en pumpbilsoperatör med CE-körkort till vår kund i Sollentuna, norr om Stockholm. Vår kund är en världsledande tillverkare av torrbruk och utvecklar lösningar för nybyggnation och renovering. Som pumpbilsoperatör består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att köra pumpbilen med leverans av pumpning av golvprodukter. Körningar kan ske från Småland upp till Gävle med utgångspunkt från kundens arbetsplats i Sollentuna.

Arbetsuppgifter:
  • Köra lastbil med släp.
  • Som pumpbilsoperatör sköter du pumpning av golvprodukter. Du fyller bilen och levererar till arbetsplatsen. På plats bemannar du maskineriet, blandar och pumpar enligt golventreprenörens önskemål.
  • Övernattning på annan ort kan förekomma i tjänsten.
OM DIG SOM SÖKER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Vi tror att du har en positiv attityd och en hög arbetsmoral. Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang.

Krav:
  • CE-körkort
  • Obehindrad svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Minst 1 års erfarenhet av att ha kört lastbil med släp
  • Erfarenhet av liknande tjänster
VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

Övriga villkor

Arbetstider: Vardagar kl. 06:00-15:00

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt kollektivavtal

Start: Omgående

Om oss på tranpenad

Tranpenads värdeord "Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande" har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 1 800 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bemanningsföretaget Tranpenad startades 1999. Vi har sedan dess arbetat för att få företag och människor att växa.

Vår verksamhet började i liten skala och har växt till den position vi befinner oss i idag - med omkring 1 800 konsulter och etablering i flera städer.

Genom att hitta kompetenta och arbetsvilliga konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar - blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om.

VI arbetar kontinuerligt för att hitta motiverade och kompetenta konsulter som trivs och vill utvecklas tillsammans med oss - är du en av dem?