Drifttekniker till Modul-System i Järfälla

Drifttekniker till Modul-System i Järfälla

Vill du hamna på ett stabilt företag som satsar på dig och din utveckling! Se hit! Till vår kund Modul-Sytem i Järfälla söker vi nu drifttekniker.
Har du erfarenhet kring drift och gillar problemlösning och djupare felsökning och effektivisering? Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från liknande arbete och ett starkt teknikintresse. För att trivas i Modul System gänget så är du flexibel, social och hjälpsam samt en problemlösare som fixar det mesta. Har du allt detta så kommer Modul System ta hand om dig på bästa sätt och ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas. Hos Modul System är kompetens, engagemang och personligt ansvar hos varje medarbetare grunden för total kvalitet. Man vill ständigt utveckla sina strategier och arbetssätt och genom information och utbildning av sin personal skapar man förutsättningar för en långsiktig utveckling.

Om kunden

Modul-System Sweden AB arbetar med att tillhandahålla betal- och biljettsystem för bland annat parkering och kollektivtrafik i Sverige. Man arbetar med bland annat systemanalys, projektledning, systemutveckling och IT-drift, installation. Med över 25 års erfarenhet har man byggt upp ett starkt växande företag med stort kunnande och kundfokus. Företaget har sina lokaler i Järfälla.

Kompetens

För att passa in i denna roll så skall du som person vara prestigelös och självgående. Du skall gilla felsökning och brinna för ny teknik.
Följande erfarenhet krävs för att passa in i rollen:
 • Windows
 • Windows Server
 • MS SQL
 • Drift av egenutvecklade system
 • AD/GPO
 • LAMP+
 • Linux
 • Apache
 • MySQL
 • Brandväggar
 • Nätverk
Vi erbjuder

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta: Marie Jensen, Konsulchef
Telefon: 073-522 70 84 marie.jensen@totalresurs.se

Sökord: drifttekniker, IT, IT-företag, infrastrukturer, databas, server, nätverk, brandvägg, IT-drift, It-tekniker, Windows server,
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 22 dec (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 130 medarbetare, varav 60 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition är att vara den bästa arbetsplatsen.