Kundservice/kundtjänstmedarbetare till Riddermark Bils nystartade kundtjänst i Barkarby!

Kundservice/kundtjänstmedarbetare till Riddermark Bils nystartade kundtjänst i Barkarby!

Vi växer och höstens stora satsning hos oss är en kundtjänst i toppklass för våra kunder! Vi söker därför nya kollegor och serviceess som vill bli en del av vår fantastiska företagskultur och arbeta med kundvård, har du även ett intresse för bilar så är det starkt meriterande. Ambitionen är att skapa den bästa kundtjänsten i bilbranschen och på sikt finns goda möjligheter att utvecklas hos oss i takt med att vi växer - vi söker kollegor med en långsiktig ambition!

"Riddermark Bil växer och vi ser ett enormt värde i vår egen personal, många får chansen att växa internt inom bolaget. Nu starar vi upp en dedikerad kundtjänstavdelning och ser fram emot en rolig och utvecklande tid framöver." - Idalina, Kundtjänstchef

Om Riddermark Bil:
Vi är en av landets mest attraktiva arbetsplatser!
Med en tillväxt på 50% per år är våra medarbetare vana vid förändring vilket är precis vad vi gör; vi förändrar och förbättrar bilbranschen. Detta gör vi genom att lyhört lyssna på varandra och våra kunder samt innovativt skapa nya lösningar som förbättrar vår verksamhet.

För oss är Ärlighet, Engagemang, Respekt, Ansvar och Trygghet viktiga och naturliga sidor hos oss själva och för de som med enkelhet kan identifiera sig med ovanstående ord kan vi inte bara erbjuda goda utvecklingsmöjligheter utan även en chans att få uppleva egenskapade resultat av förändring direkt från första parkett. Läs mer om oss här!

Om rollen:
I vår kundtjänst kommer du att hantera kundärenden via telefon, mejl samt vår chattfunktion. Rollen innebär att kommunicera på ett professionellt och korrekt sätt både i tal och skrift och på ett lösningsorienterat sätt hjälpa kunden. Tillsammans med ditt team kommer du att ge kunder till Riddermark Bil den bästa serviceupplevelsen i branschen!

Vi söker:
Med rätt attityd och inställning tror vi att du kan lära dig rollen hos oss. Vi tror att rätt person tidigare har arbetat i en servicerelaterad roll och gillar att hjälpa människor. Har du ett intresse för bilar och generella kunskaper inom området så är det fördelaktigt. Viktigast är att du har en inställning att lära dig, tycker att det ska bli roligt att vara med på avdelningens uppstart från början och är duktig på service! Att uttrycka sig väl i både tal och skrift på svenska och engelska är essentiellt för att lyckas i rollen, övriga språk är meriterande. Utöver detta tror vi att du är flexibel, lösningsorienterad och har en hög arbetsmoral - du tar ansvar för ditt arbete och vill lyckas i rollen.

Praktisk information
Start:
november

Arbetstider: Schemaläggning mellan två pass måndag till fredag: 9-18 eller 10-19. Varannan helg jobbar du lördag 10-16 och är då ledig en vardag istället.

Placering: Barkarby

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi tillsammans med rekryteringsföretaget The Wofi och frågor är välkomna till ansvarig rekryterare Julia på julia@thewofi.se eller 070 759 76 66. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Visa därför ditt intresse för tjänsten redan idag - vi ser fram emot att lära känna just dig!

Sökord: Kundtjänst, kundservice, customer service agent, service, bilar
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 nov 2019 (27 dagar kvar)