Teknisk Yrkeschaufför

Teknisk Yrkeschaufför

Är du en teknikintresserad, driven och kundorienterad yrkeschaufför? Då är denna tjänst för dig!

Om tjänsten:

Ditt ansvar som teknisk yrkeschaufför är att distribuera elektroniska produkter globalt och lokalt till kunder. Vidare kommer installation av visa produkter ingå ute hos kund.

En genomgående introduktion sker till alla nyanställda, där du får produktkunskap samt lära dig om arbetsrutinerna. Förekommer ca 6-8 övernattningar per månad på olika orter i Sverige. Utlandsresa kan förekomma i Europa och Norden ungefär 1 gång per månad.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Distributionskörning av elektroniska produkter
  • Installera produkterna hos kunderna
  • Utlandskörning kommer förekomma då bolaget har kunder globalt
  • Varierande körrutter
Om dig:

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av el/elektronik installationer. Har du även arbetat som yrkeschaufför är det meriterande. Vi ser att du har C eller CE körkort samt YKB. Du pratar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Vidare är du en driven, teknikintresserad och kundorienterad person. Det är även viktigt att tycka om att arbeta i team som att arbeta självständig. Vi ser gärna också att du är positiv och nyfiken.

Viktigt för tjänsten:
  • C eller CE (släp) samt YKB
  • Engelska och svenska obehindrat i tal och skrift
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

För mer information och ansökan:

Vi genomför rekryteringsprocessens urval löpande, vänta därför inte med din ansökan. Ansökningsperioden kommer dock vara öppen fram t o m slutet på augusti 2022 men kan komma att stängas innan dess.

I denna rekrytering samarbetar Tech trans AB med Adecco.
Ansvarig rekryterare är Anastasia Puskas som du når på mejl anastasia.puskas@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://www.techtrans.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tech Trans startades år 2003 och är idag 30 anställda. Tech Trans har nischat sig mot IT branschen, medicinteknik, forskning samt övrig känslig elektronisk utrustning och man får möjlighet i bolaget komma i kontakt med de senaste tekniska produkterna. Idag hjälper Tech Trans många generalagenter, distributörer och återförsäljare med stora delar av produktlogistiken. Det kan vara allt från att lagerhålla och förkonfigurera deras tekniska produkter till att leverera, installera och även driftsätta dem ute på plats hos slutkunderna. Tech Trans har egna lagerlokaler, egna konfigurationscenters, egna specialanpassade fordon och egna duktiga tekniker. Vilket gör att bolaget får unika möjligheter att kunna anpassa sig helt efter deras kunders behov samtidigt som de kan garantera högsta kvalitet från början till slut.
Kika gärna in hemsidan: https://www.techtrans.se/