CAD-konstruktör med intresse för projektering

CAD-konstruktör med intresse för projektering

Till ett innovativt företag som konstruerar, monterar och utför service av vattensprinklersystem söker vi en CAD projektör.

Redo att anta nya utmaningar? Söker du ett stabilt företag präglat av entreprenörsanda och högpresterande kollegor? A-Spinkler söker nu en noggrann CAD projektör/konstruktör att utöka sitt team med.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Välkommen till ett företag som präglas av en välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen av att leverera de bästa sprinklerlösningarna. Du blir en del av vårt kompetenta team där du bidrar med ritningar som skapar säkerhet och kvalité hos våra kunder. Som CAD projektör/konstruktör hos oss kommer du vara en viktig del i ett starkt team som drivs av att bidra till en säkrare vardag för våra kunder. Du kommer att ha stort eget ansvar och arbetar med flera projekt samtidigt. Här ges du även möjlighet att utvecklas och över tid få tillfälle att få fördjupade kunskaper inom projektledning

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som CAD projektör/konstruktör kommer du vara involverad i alla pågående projekt. Arbetet innebär konstruktion och projektering av sprinklersystem. Stor fokus ligger på kunskaper om regelverket gällande brandskydd och därför kommer du också att arbeta med dokumentation av sprinklerritningar samt kontrollera och uppdatera dessa. I tjänsten ingår det att ha interna och externa kontakter med projektansvariga, leverantörer och entreprenörer.

Rollen innebär också

I rollen som CAD projektör/konstruktör finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som på sikt vill utvecklas mot en projektledarroll. Du kommer att vara placerad i våra trevliga lokaler i Järfälla. Tjänsten är på heltid och planeras att tillsättas i augusti.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker har relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom VVS, ventilation eller installationsteknik, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i ett eller flera av de vanligaste CAD-programmen och erfarenhet av CAD ritning. Eftersom arbetet kräver att du läser och skriver mycket teknisk dokumentation måste du ha goda kunskaper i svenska, i såväl tal som i skrift. Möjligen har du intresse för, erfarenhet av och/eller utbildning inom projektledning som gör att du på sikt kan ta ett större ansvar i projekten du arbetar i.
Eftersom tjänsten som CAD-ritare kräver exakthet söker vi dig som är noggrann och som trivs med ett detaljrikt arbete. Som person är du strukturerad och ordningsam. Du trivs i en roll med stort eget ansvar och har högt kvalitetstänk där du kan växla mellan att se både till detaljerna och till helheten. Du är stresstålig, förtroendeingivande och har god förmåga att prioritera.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Dana Jennerström
Telefon 0721-81 27 44
Område Järfälla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech