Butikssäljare till Grolls/Swedol i Veddesta (Vikariat heltid).

Butikssäljare till Grolls/Swedol i Veddesta (Vikariat heltid).

Grolls är specialisten på yrkeskläder och skydd. Vi är en del av Swedolkoncernen.
Swedolkoncernen är den professionella användarens multispecialist. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt.
Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom områdena Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service.
Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen cirka 3 miljarder kronor år 2017 och har cirka 900 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.
Nu behöver vi förstärka teamet i Veddesta med butikssäljare som drivs av försäljning och service!

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter består av att tillhandahålla vårt sortiment, hela tiden med kunden i fokus. Våra kunder har höga förväntningar på teamet i butiken och en väldigt viktig del i arbetet är att vilja ge service samt att träffa nya och återkommande kunder dagligen. För att lyckas med ditt arbete får du relevanta arbetsverktyg och vägledning av både butikschef och kollegor som stöd. Våra produktområden är Yrkeskläder, Personligt skydd (skor och handskar), Teknisk skydd och Förädling av plagg.

Vi söker dig som
Viktigast är att du brinner för service och försäljning. Som person är du driven, ansvarsfull, resultatinriktad och kommunikativ. Meriterande men ej krav med tidigare erfarenhet och kunskap inom våra produktområden.

Om att arbeta hos oss
Vi arbetar utifrån vår värdegrund som har kunden i centrum. Vi vill vara den partner som bäst tillgodoser den professionella användarens behov och önskemål. Vi samarbetar genom ett gemensamt förhållningssätt som är; enkelt, proffsigt, hjärta och driv. Det är så man känner igen oss, både som kollega och kund. Som butikssäljare hos oss har du ett intressant och omväxlande arbete där du kommer få möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning, exponering och våra produktområden.

Vi erbjuder
Tjänsten är 100% vikariat med tillträde enligt överenskommelse. Butikens öppettider är måndag-fredag kl 06:30-17:00 samt lördagar 10:00-14:00. Vi har kollektivavtal inklusive pension ITP1 och förmånliga personalrabatter i våra butiker.

Intervjuer kommer att ske löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan snarast dock senast 2019-01-21.

Kontakta
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta butikschef fredric.sturell@swedol.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.swedol.se
Sista ansökningsdag 21 jan (4 dagar kvar)
Visa var