Anläggningsarbetare till brounderhåll och betongkonstruktion

Anläggningsarbetare till brounderhåll och betongkonstruktion

Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Svevia, Division Drift arbetar med drift och underhåll av gator, vägar, parker och grönytor samt mindre anläggningsarbeten. I det arbete ingår även arbete med brounderhåll och övrig betongkonstruktion och till det teamet söker vi nu ytterligare en anläggningsarbetare som vill bli driva vår verksamhet framåt nu och i framtiden.

Om tjänsten
Som anläggningsarbetare hos oss så erbjuds du ett självständigt och omväxlande arbete. Du kommer vara en del av ett team som alla arbetar mot samma mål oavsett storlek på projekt. Dina arbetsområden kommer vara inriktat mot brounderhåll och betongkonstruktion, en bred och stimulerande tjänst med variation. Tjänsten utgår från vår etablering i Jakobsberg där du har nära stöd från arbetsledning och chef.

Din profil
Vi söker dig som kan hantverket från anläggningssidan och vill arbeta med lite andra typer av projekt än de mest anläggningstunga. Då vi arbetar i team och hanterar kundrelationer så är det viktigt för oss att du värdesätter god kommunikation och uppvisar bra samarbetsförmåga. Vi vill att du tar egna initiativ, att du är förändringsbenägen och därmed öppen att för nya arbetsuppgifter då vi är flexibla och omtänksamma, vi hjälper varandra när det behövs. Grunden till att lyckas i den här tjänsten är att du utöver din kompetens inom anläggning har en serviceinriktad profil och vill ha roligt på arbetet! B-körkort är ett krav för tjänsten. Har du dessutom C-kort är det meriterande.

Vi erbjuder dig
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Vem du än är så kommer du vara omgiven av mycket duktiga och härliga medarbetare som gärna vägleder dig och delar med sig av sina erfarenheter. Du kommer bli en del av en gemenskap som alla är fokuserade på att tillsammans utveckla individen, teamet och affären.

Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral. Se detta som din chans och möjlighet att påverka byggbranschen i Sverige, nu och på lång sikt. Vårt mål är att avancera på marknaden och visa vad vi är bäst på. Som ett av landets största väg- och anläggningsföretag vill vi ha de bästa medarbetarna. Var med på vägen och gör skillnad.

Vill du dela väg med oss?

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 28 februari. Fackliga företrädare nås via Svevias växel, tfn 08-404 1000.
Mer info
Kontaktperson Svevias växel
Telefon 08-404 1000
Område Järfälla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.svevia.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (8 dagar kvar)